Simona Halep trece printr-o perioadă extrem de delicată a carierei. Românca este chinuită de o accidentare la gamba stângă. Tocmai de aceea a ratat şi turneul de la Wimbledon după ce declarase forfait şi la Roland Garros.

Simona Halep a izbucnit în plâns

Simona Halep a izbucnit în plâns când şi-a dat seama că nu poate participa la turneul de la Wimbledon, deşi a depus toate eforturile. Antrenorul Darren Cahill a dezvăluit că deținătoarea trofeului nu a putut ajunge la nivelul dorit, chiar dacă şi-a dorit enorm. Mai mult, Halep a izbucnit în plâns când a văzut că totul e pierdut.

​”Simona își dorea foarte mult ca marți să joace pe Central Court, din postura de deținătoare a trofeului. Vă dați seama că are inima frântă în acest moment. Sunt mulți ani de când face eforturi să stea acolo, în top, între cele mai bune jucătoare ale lumii. Și a făcut o treabă extraordinară.

Este vorba despre oboseală fizică și mentală. Ne-am antrenat două săptămâni pe iarbă, am avut câteva zile bune. Simțeam că suntem aproape. Apoi au apărut noi probleme, mai are și alte probleme mai vechi, cu spatele și piciorul drept.

Ne-am antrenat foarte intens pentru Wimbledon, iar corpul nu era pregătit. Cel puțin la nivelul pe care îl dorește. Ea și turneul merită asta.

A fost o decizie grea, au fost și câteva lacrimi. Am vorbit câteva zile. Își dorea mult să joace aici, acum s-a dus în România și încearcă să se liniștească după această perioadă”, a explicat Darren Cahill, într-un podcast pe pagina de Instagram a fostului mare jucător, Pat Cash.

Simona Halep, deţinătoarea Wimbledonului

Simona Halep era câştigătoarea en-titre a turneului de la Wimbledon. În urmă cu aproape doi ani în urmă, Simona Halep a câştigat finala cu 6-2, 6-2 împotriva Serenei Williams. În 2020, Wimbledonul nu a avut loc din cauza pandemiei.

Simona Halep a abandonat în turul al doilea al turneului de la Roma, deși o conducea pe Angelique Kerber cu 6-1, 3-3. În momentul în care jucătoarea din Germania servea, Simona a simțit dureri la gamba piciorului stâng, a cerut îngrijiri medicale, și a părăsit „Grand Stand Arena” cu lacrimi în ochi și şchiopătând.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pat Cash (@therealpatcash)

Sursa foto INQUAM / Virgil Simonescu