Simona Halep trece printr-o perioadă teribilă. A ratat cele două mari turnee de Grand Slam, Roland Garros şi Wimbledon, din cauza unei accidentări. Totuşi, românca va participa la Olimpiada de la Tokyo, marele vis al carierei sale.

Darren Cahill a dat-o de gol pe Halep

Darren Cahill a dat-o de gol pe Simona Halep. Accidentată la gambă, românca va forţa participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Visează să câştige o medalie olimpică pentru România încă din copilărie. Totuşi, nu va fi asistată de către australian în Asia.

Simona Halep, chinuită de accidentări

Simona Halep a avut parte de un sezon nereuşit din cauza accidentărilor. În urmă cu câteva zile a anunţat că nu va putea evolua la Wimbledon din cauza problemelor la gamba stângă. Tot din cauza unei accidentări al ratat şi Roland Garros şi e în pericol de a cădea în clasamentul WTA.

Totuşi, Halep nu vrea să rateze olimpiada. Simona va fi însă la Tokyo fără Darren Cahill. Va fi antrenată în Asia de antrenorul său secund, Daniel Dobre.

“La Tokyo va merge alături de celălalt antrenor al ei la Jocurile Olimpice, cu Daniel Dobre. Eu voi merge în Statele Unite pentru turneele din SUA și o voi aștepta acolo”, a anunţat celebrul antrenor australian într-o discuție live de tip podcast pe Instagram, cu un alt mare fost jucător, Pat Cash.

Următorul turneu cu Cahill în tribună pentru Halep ar trebui să fie Mastersul de la Cincinnati, între 16-22 august. Turneul olimpic de tenis de la Tokyo se va desfășura în perioada 24 iulie – 1 august.

 

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pat Cash (@therealpatcash)