Ciolacu, răspuns acid la propunerea lui Ghinea: Ce demisii ceri tu?

Liderul social-democraților a avut un răspuns dur la provocarea pe care ministrul Ghinea a lansat-o în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Facebook. El a precizat că dacă PNRR nu este aprobat atunci își va de demisia de la minister. În caz contrar, dacă Planul va fi aprobat atunci Marcel Ciolacu ar trebui să-și dea demisia din PSD.

În acest context, liderul PSD a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spune că ministrul nu a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe oameni cu ”tâmpeniile sale”.

„Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale. Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Când toată lumea îți spune că ești un dezastru național, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?!”, scrie președintele PSD.

”Ești un dezastru”

Președintele PSD spune că PNRR-ul a fost citit de Comisia Europeană în patru zile și că s-au crucit la ce informații erau acolo. El mai spune că ministrul Cristian Ghinea este un dezastru și că trebuie să plece acasă.

„Cristian, Comisia Europeană a avut timp – în doar 4 zile! – să-ți citească PNRR-ul. Da, cel pe care tu l-ai trimis la Bruxelles. Fără să-l citești! Au citit și s-au crucit! Cristian, nu ți-a fost rușine să ieși la televizor, acum două zile, și să minți nonșalant că totul e ok, deși știai foarte bine ce observații devastatoare ai primit de la Comisia Europeană??! Cristian, tu ești un dezastru! Zero! Cum să îți spun în ”penerereză” ca să înțelegi și tu: pleacă acasă”, spune liderul PSD.

Marcel Ciolacu a mai spus că parlamentarii din PNL și UDMR trebuie să voteze moțiunea simplă. Dacă nu o fac, înseamnă că sunt solidari cu ”ministrul ZERO care și-a dorit ca miliardele din PNRR să se ducă la firmele de consultanță și clienții săi politici”.

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu