Marea câştigătoare e emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” a fost aleasă sâmbătă seara, iar numele ei este Alexandra Ungureanu! Concurenta a fost votată de către telespectatori în cadrul Galei de sâmbătă, în direct, după o bătălie extrem de strânsă cu altă concurentă foarte iubită de public, Theo Rose.

În marea finală “Bravo, ai stil! Celebrities”, șase personalități puternice au dat ultima bătălie stilistică, pentru marele titlu și premiul pus în joc. Telespectatorii au decis că Alexandra Ungureanu să fie „Cea mai stilată celebritate din România”, iar aceasta a intrat în posesia cecului de 100.000 de lei și a titlului pentru care a luptat întreaga competiție stilistică.

Cu un procentaj de 50,3%, Alexandra Ungureanu a fost favorită publicului, această fiind urmată îndeaproape  în clasament de Theo Rose, cu un scor foarte apropiat, de 49,7%.

Tensiune maximă: cele două s-au aflat, la un moment dat, la egalitate de voturi pe tabela de marcaj

În prima etapă eliminatorie, Andreea Tonciu, Oana Radu și Cristina Şişcanu s-au aflat la duel, cea din urmă concurentă fiind prima celebritate eliminată, cu un procentaj de doar 0,8%. Oana Radu a fost cea de-a doua concurentă eliminată în Gala de sâmbătă seara, acumulând un procentaj de doar 1,4%. Caruselul emoțiilor le-a purtat, în continuare, pe cele patru celebrități rămase în lupta pentru marele premiu – Andreea Tonciu, Deea Codrea, Alexandra Ungureanu și Theo Rose.

Deea Codrea a părăsit și ea competiția, aceasta acumulând un procentaj de doar 9,1%, iar Andreea Tonciu a fost cea de-a patra finalistă eliminată, cu 16,6% din voturi. Bătălia finală, extrem de strânsă, pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România” și premiul în valoare de 100.000 de lei s-a dat între Theo Rose și Alexandra Ungureanu.

Situația voturilor s-a schimbat de la minut la minut, la un moment dat, cele două concurente aflându-se la egalitate ca număr de voturi. Într-o tensiune uriașă creată în platoul „Bravo ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu a câștigat cel de-a șaselea sezon al emisiunii și a fost încoronată cea mai stilată celebritate din România.

Prin ce a impresionat Alexandra Ungureanu în acest sezon al show-ului Kanal D?

În competiția stilistică, Alexandra Ungureanu a abordat diferite stiluri vestimentare, a pus în scenă momente artistice inedite, surprinzând prin curajul abordărilor, și a îmbrățișat de fiecare dată provocările venite din partea celor trei jurați ai emisiunii.

“Mulțumesc! Vă iubesc mult, mulțumesc din suflet, mulțumesc pentru toată dragostea, mulțumesc pentru toată călătoria. Sunteți minunați!”, a spus copleșită de emoții Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu s-a remarcat în industria muzicală printr-o voce unică și apariții iconice, dar și prin colaborările cu unii dintre cei mai mari artiști din România. Începând cu anul 2001, ea a colaborat cu formația Sistem, pentru care a înregistrat vocea principală a unor melodii precum „Emoții”, „Senzații” sau „Departe de tine”. În 2004, a devenit vocea formației Crush. În această formulă, proiectul a produs două albume de studio: Crush + Alexandra Ungureanu (2005) și Hello (2007).

La intrarea în competiția de la Kanal D, Alexandra Ungureanu spunea că îmbrățișează cu emoție experiența de concurentă în cadrul show-ului și, în același timp, o vede ca pe una dintre provocările uriașe ale carierei sale. A impresionat în timpul show-ului cu aparițiile sale impecabile, cu alegeri stilistice inspiraționale, dar și prin discursul echilibrat.