Sâmbătă seară, la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost ediție eliminatorie, motiv pentru care cele nouă concurente s-au străduit din răsputeri să se ridice la exigențele juraților și telespectatorilor. Tematica abordată, Avantgarde, le-a pus pe unele în mare încurcătură, iar altora li s-a potrivit mănușă.

În urmă clasamentului juraților, după numărul de puncte primite în ediția de sâmbătă seară, Calina Dumitrescu a fost pe primul loc, cu 15 puncte, fiind urmată de Theo Rose, cu un punctaj de 11. Locul 3 a fost închis de Alexandra Ungureanu și Andreea Tonciu, la egalitate cu 10 puncte fiecare, motiv pentru care a fost nevoie de intervenție pentru a le departaja. Astfel, în urmă votului juraților, locul trei a fost adjudecat de Andreea Tonciu. Pe  ultimul loc, în topul juraților, s-a poziționat Oana Radu, cu 7 puncte.

Bătălia finală pentru eliminare

În funcție de clasamentul săptămânal, al steluţelor acumulate pe pacursul săptămânii, prima concurentă a fost tot Calina Dumitrescu, fiind protejată de la o posibilă eliminare. Nominalizarea concurentelor pentru eliminare a fost Cristina Şişcanu, care s-a alăturat Oanei Radu, Ralucăi Tănase și Biancăi Rus, propuse la „ghilotina” eliminării în urma punctajului obținut.

Votul publicului le-a salvat pe Bianca Rus și pe Oana Radu, iar bătălia finală s-a dat între Cristina Şişcanu și Raluca Tănase. Cea din urmă a fost eliminată, acumulând un procentaj de doar 2,6% din voturile publicului, în timp ce Cristina Şişcanu și-a adjudecat 2,9% dintre acestea.

“Mi-ați fost ca o familie și îmi doresc din suflet să păstrez legătura cu voi”

Raluca Tănase și-a luat sâmbătă adio de la competiția stilistică „Bravo, ai stil! Celebrities” și, cu ochii în lacrimi, le-a mulțumit tuturor pentru experiența acumulată în perioada cât s-a aflat în acest show.

„Va mulțumesc din suflet pentru această experiență, m-am simțit minunat. M-am redescoperit și am învățat foarte multe, vă mulțumesc și vouă! Mi-ați fost ca o familie și îmi doresc din suflet să păstrez legătura cu voi”, a spus Raluca Tănase, cu lacrimi în ochi.

În ediția de miercuri a show-ului, difuzată de la ora 22:00, telespectatorii vor află cine este celebritatea care a acceptat provocarea de a participa în competiția de modă și cum se va descurcă această. Nu ratați show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzat de miercuri până sâmbătă, de la ora 22:00, la Kanal D!