Ce vedete apar în noul sezon Bravo, ai stil! Celebrities

Sezonul acesta apar deja în cadrul emisiunii și personalități cunoscute din România, Bianca Giurcanu, Andreea Tonciu, Deea Codrea, Gina Chirilă, Bianca Rus, Theo Rose, Raluca Tănase și Maria Ilioiu.

Câți bani primesc acestea

Cele amintite mai sus primesc, primesc, potriviti Libertatea.ro, onorarii care se încadrează 500 și 1000 de euro săptămânal. Iar dacă în trecut, concurentele beneficiau de sume care nu depășeau 2000 sau 3000 de euro pe lună, situația se prezintă puțin mai diferit acum.

Acestea și-au negociat cu producătorii, individual, salariul pe care îl încasează în urma apariției lor și din acest motiv, tratamentul lor este cumva diferențial. Mai mult, dat fiind faptul că anumite vedete vor beneficia de mai mulți bani comparativ cu altele, ținutelor lor vor fi completate cu accesorii mai scumpe, prin urmare, vor cheltui mai mulți bani pentru a-și crea propriile vestimențații pentru show.

Emisiunea românească „Bravo, ai stil! Celebrities” este creată după modelul reality-show-ului My Style Rocks, concept insipirat dintr-un format de producție din Turcia. Emisiunea din România a fost difuzată pentru prima dată în România în august 2016 și a contribuit masiv la atragerea de public pe postul de televiziune Kanal D.

La sezonul cu numărul șase, adică cel din prezent, din juriu fac parte următorii: Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. Show-ul este prezentat de Ilinca Vandici.