Renumitul om de afaceri s-a îndrăgostit de Irina Deleanu, președintele Federației de Gimnastică Ritmică, conform click.ro

Cine este Irina Deleanu

Fosta sportivă de 45 de ani a fost medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de Gimnastica Ritmica din 1992. După trei căsnicii nefericite, aceasta primește cadouri extravagante de la Ion Țiriac, fost jucător de tenis, conform sursei menționate.

Trebuie menționat că după divorţul de Sophie Ayad, singura relaţie oficială a lui Ion Ţiriac a fost cea cu Andreea Marin. În rest, acesta a fost cât se poate de discret.

Irina Deleanu fost prima dată măritată la 20 de ani, iar din relația respectivă a rezultat un băiat pe nume David. În momentul de față, acesta are 22 de ani. Relația a sfârșit printr-un divorț, iar în 2004 s-a măritat cu fostul șef al Fiscului, Şerban Pop. În acel moment, Şerban Pop era șeful de cabinet al ministrului Finanțelor Mihai Tănăsescu.

Irina a rămas însărcinată şi a născut o fetiţă, acum în vârstă de 10 ani. După numai 3 ani de căsnicie au divorțat iar în urma partajului, Irina Deleanu a rămas cu o locuinţă în valoare de 800.000 de euro. În anul 2015, fosta sportivă l-a întâlnit pe fiul fostului șef de la „Doi ş’un sfert”, Virgil Ardelean, poreclit şi „Vulpea”.

Ion Țiriac face revoluție

Fostul jucător de tenis și actualul președinte al Federației Române de Tenis (FRT) este de părere că sportul-alb are nevoie de o schimbare radicală, motiv pentru care a venit cu o idee care ar putea revoluționa tenisul.

Ideile fostului jucător de tenis, Ion Țiriac, au fost, de-a lungul anilor, controversate și unele au născut dezbateri aprinse. Una dintre ideile sale au legătură cu premiile acordate în cadrul competițiilor. Acesta este de părere că premiile nu trebuie să fie egale pentru fete și băieți, deoarece tenisul masculin generează venituri mai mari.

De această dată, șeful Federației Române de Tenis a venit cu o idee care ar putea revoluțioa meciurile de tenis. Într-un interviu acordat pentru contul oficial de Facebook al Sports Festival, Ion Țiriac a explicat ceea ce și-ar dori să vadă în lumea tenisului.

„După părerea mea, tenisul, nu de pe vremea noastră, de acum 30 de ani, să zicem, era mult mai spectaculos decât este acum. Acum tenisul este mult prea repede, este foarte împărţit, ai ATP ai WTA, ai Grand Slam-urile. E foarte greu să ajungi la un context comun între toate aceste organizaţii şi să faci ceva bine pentru tenis.”, spune acesta.

Ion Țiriac a declarat în cadrul interviului că este de părere că mingea ar trebui mărită cu 10-15 procente pentru ca jocul să fie mai încet. Dacă acest lucru s-ar pune în practică, tehnica folosită de către jucători va avea un cuvânt mult mai mare de spus decât ruperea mingii.

„După părerea mea, mingea trebuie mărită, şi eu cânt asta de 25 de ani, dar nu cu 1% sau 2%, ci cu 10-15%. Jocul se face mai încet şi tehnica are un cuvânt mult mai mare de spus decât ruperea mingii de fiecare dată.”, a declarat Ion Țiriac, fostul jucător de tenis și actualul președinte al Federației Române de Tenis (FRT), în cadrul unui interviu pentru Sports Festival.