Ce se va întâmpla cu Ludovic Orban dacă va pierde alegerile în PNL? Rareș Bogdan a spus tot

Prim vicepremierul Rareș Bogdan a declarat pentru servuscluj.ro că fostul premier Ludovic Orban va fi în continuare președintele Camerei Deputaților, chiar dacă nu va mai fi liderul PNL.

„Ludovic Orban rămâne președintele Camerei Deputaților, un rol cheie în actul nostru de reformă, dar pentru pregătirea partidului pentru 2024 și ce urmează, cum se mișcă Europa la ora actuală Florin Cîțu e o soluție”, a spus Bogdan pentru Servuscluj.ro.

Declarațiile sale au venit în contextul în care Ilie Bolojan, om important în PNL, sugera vineri la Digi24 că cel care pierde alegerile în PNL pierde și funcția actuală.

Ce spune Ilie Bolojan

Ilie Bolojan a declarat vineri că persoana care pierde alegerile în Partidul Național Liberal va pierde și funcția actuală pe care o deține.

„Pentru a putea da rezultate într-o funcție de management, ai nevoie de autoritate. În momentul în care autoritatea îți este știrbită, chiar dacă ai vrea să exerciți acea funcție cu randament maxim, nu mai poți. Când o funcție depinde de partid și partidul din care faci parte nu îți dă votul de încredere, autoritatea îți este serios afectată. Dacă nici ai tăi nu te susțin, e greu să îți exerciți autoritatea asupra altora”, a precizat Bolojan la Digi24.

Sursă foto: Dreamstime