Un greu din PNL îți va anunța susținerea pentru Florin Cîțu. Rareș Bogdan: Am vorbit cu el azi

Sâmbătă, prim vicepremierul Rareș Bogdan a anunțat că, în cursul zilei de duminică, un politician cu un nume greu din Partidul Național Liberal își va anunța susținerea pentru Florin Cîțu. Amintim că premierul a anunțat că va candida pentru șefia partidului din care face parte. El îi este contra candidat fostului premier, Ludovic Orban.

Europarlamentarul liberal a anunțat că a vorbit în cursul zilei de sâmbătă cu colegul său, însă nu a dorit să-i dezvăluie numele, informează servuscluj.ro.

„Mâine un nume foarte greu din PNL, cu mare relevanță, își va anunța susținerea pentru Florin Cîțu. Am vorbit cu el azi”, a spus Rareș Bogdan pentru sursa anterior citată.

Cine îl susține pe premier

Într-o conferință de presă susținută alături de Florin Cîțu și Emil Boc, prim-vicepremierul PNL, Rareș Bogdan, a declarat că nu există un clivaj între tineri și cei în vârstă din partid.

“Acest clivaj pe care unii vor să-l creeze între tineri şi în vârstă nu poate fi considerat aşa. Am văzut atacurile. Domnul Lungu nu este un om la prima…, primarul din Suceava, domnul Flutur, la rândul său; domnul Ciucă, amiralul Chiţac. Deci, domnul Ciucă, ministrul Apărării, amiralul Chiţac, Victor Paul Dobre şi mulţi alţii nu sunt oameni foarte tineri sau la prima tinereţe.

Sunt oameni maturi. (…) Important e cum se simt şi ce gândesc. Această echipă din spatele lui Florin Cîţu este o echipă care îl are şi pe Ionel Bogdan, tânărul preşedinte al Consiliului Judeţean (Maramureş n.red), şi pe Dinu Iancu Sălăjanu, vecinul dumneavoastră, preşedintele Consiliului Judeţean (Sălaj n. red.) şi pe Lucian Bode, unul dintre cei mai buni miniştri”, a spus Rareş Bogdan, într-o conferinţă de presă susţinută alături de premierul Florin Cîţu şi de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Sursa foto: Capital