Mirela Vaida nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Ce s-a întâmplat în spatele camerelor, după ce a fost atacată

Nimeni nu se aștepta ca o femeie străină să intre nevâzută în platoul Acces Direct și să arunce cu o piatră înspre prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida. Din păcate s-a întâmplat iar acest lucru a scos la iveală faptul că Mirela Vaida a primit, în ultima perioadă, mai multe mesaje de amenințare prin intermediul rețelelor de socializare.

Prezentatoarea a dezvăluit că mesajele erau semnate cu numele Magdalena Șerban, aceasta fiind femeia care a împins pe șinele de metrou o călătoare. Momentan nu se știe dacă aceste mesaje au legătură cu atacul de vineri după amiaza.

Cum a reușit femeia să intre nevăzută

O persoană aflată de față în acel moment a precizat că acolo unde au loc filmările există două intrări: una pe unde intră angajații, vedetele și invitații și una care nu este păzită pe undă intră cei care aplaudă și nu numai.

“La Excelsior, acolo unde au loc filmările, sunt două intrări, cea principală – pe unde intră vedetele, invitații și cei mai mulți dintre angajați, dar și una prin spatele clădirii, care era folosită pentru accesul ‘aplaudacilor’ și nu numai.”, spune martorul pentru fanatik.ro.

Potrivit persoanei respective, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a intrat prin spate, acolo unde nu există paznic și a reușit să intre în platou fără să o vadă cineva.

”Femeia care a șocat, pur și simplu, cu apariția și gestul ei a intrat prin spate, acolo unde nu există paznic și a reușit să se strecoare fără să o vadă cineva. Toată lumea era atentă și distrasă cu transmiterea emisiunii, în direct… O fracțiune de secundă a fost de ajuns”, mai arată sursa citată anterior.

Poliția a intervenit imediat

Poliția Capitalei a transmis că în jurul orei 17:00 a fost efectuat un apel la 112 și a fost sesizat faptul că o persoană străină, complet dezbrăcată, a intrat în platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmitea în direct.

Poliția mai informează că aceasta avea asupra ei o bucată de cărămidă și că aceasta a fost imobilizată. La fața locului a fost trimis un echipaj al poliției din cadrul Secției 4 dar și un echipaj medical. Femeia a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrjiri de specialitate.

Potrivit informațiilor Poliției Capitalei, femeia care a intrat în clădire pe o ușă laterală, neasigurată, a fost externată de la Spitalul Obregia din București în data de 12 martie 2021 și are diagnosticul de retard.

Ce s-a întâmplat după emisiune

După emisiunea de vineri după amiaza s-au realizat fotografii în platou pentru a se strânge dovezile necesare în anchetă. Din informațiile apărute se pare că agresoarea este cunoscută în Sectorul 1 al capitalei pentru implicarea în evenimente asemănătoare.

Există voci care spun că ceea ce s-a întâmplat vineri în platoul ”Acces Direct” este, de fapt, un scenariu, însă cei de la Antena 1 au confirmat că ceea ce s-a întâmplat a fost real. Chiar Mirela Vaida a precizat că ceea ce s-a întâmplat a fost adevărat, prezentatoarea neputând să-și mai stăpânească lacrimile.