Mirela Vaida a pățit-o rău de tot! S-a întâmplat chiar pe scenă

Următoarea ediție a „Te cunosc de undeva!” , care va fi difuzată sâmbăta, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o provocare inedită pentru Mirela Vaida.

Aceasta va fi nevoită să se transforme în Brian Johnson, liderul trupei AC/DC. Genul muzical, cât şi răguşeala specifică artistului, îi vor da mari bătăi de cap artistei.

Mărturia teribilă a vedetei

„Eu pot să cânt orice, dar nu rock, nu ştiu cum să îl abordez, de unde să îl apuc!”, va mărturisi Mirela Vaida la antrenamente, arată sursa menționată.

„După piesa asta, n-am putut să mai strig copiii acasă două zile. Am rămas fără voce!”, va mai spune artista.

Mirela Vaida a surprins pe toată lumea

Mirela Vaida nu a mai rezistat. La un an de zile de la debutul pandemiei de coronavirus, vedeta a plecat din nou la munte. Blonda a profitat din plin de vremea frumoasă din weekend, așa că a plecat la Poiana Brașov împreună cu toată familia. De altfel, aceasta este prima ieșire în formulă completă, după un an de pandemie.

„Este prima ieşire în formulă completă, după mai bine de un an de pandemie! Suntem în Poiana Brașov pentru două zile de schi în familie!

Nu mi-am imaginat că ai mei copii, de la mic la mare, vor rezista mai bine de patru ore pe pârtie fără să se plângă! Ne-a fost dor de vacanţe, de timp pentru noi, de oameni, de locuri, de ţara asta frumoasă.

Chiar dacă stăm doar două zile, ne-am deconectat şi ne simţim minunat! Mulțumesc pentru ospitalitate, pentru camerele generoase, pentru condiţiile ireproşabile, personal atent şi mâncarea delicioasă! Abia aştept să ne întoarcem!”, a dezvăluit Mirela Vaida pe o reţea de socializare.