Mirela Vaida şi-a suprins din nou fanii de pe reţelele de socializare. Vedeta de la Antena 1 a făcut un mare pas, la un an de zile de la izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Mirela Vaida, la munte cu familia

Mirela Vaida nu a mai rezistat. La un an de zile de la debutul pandemiei de coronavirus, vedeta a plecat din nou la munte. Blonda a profitat din plin de vremea frumoasă din weekend, așa că a plecat la Poiana Brașov împreună cu toată familia. De altfel, aceasta este prima ieșire în formulă completă, după un an de pandemie.

„Este prima ieşire în formulă completă, după mai bine de un an de pandemie! Suntem în Poiana Brașov pentru două zile de schi în familie!

Nu mi-am imaginat că ai mei copii, de la mic la mare, vor rezista mai bine de patru ore pe pârtie fără să se plângă! Ne-a fost dor de vacanţe, de timp pentru noi, de oameni, de locuri, de ţara asta frumoasă.

Chiar dacă stăm doar două zile, ne-am deconectat şi ne simţim minunat! Mulțumesc pentru ospitalitate, pentru camerele generoase, pentru condiţiile ireproşabile, personal atent şi mâncarea delicioasă! Abia aştept să ne întoarcem!”, a dezvăluit Mirela Vaida pe o reţea de socializare.