ProTV şi-a distrus din nou concurenţa. Românii au talent a rupt audienţele în două pur şi simplu luni seara. Emisiunea a fost urmărită de mai mult de 2,2 milioane de telespectatori.

ProTV, lider cu Românii au talent

Emisiunea “Românii au talent“, difuzată luni de Pro TV, a condus topul audienţelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 20.25 – 23.03, fiind urmărită de mai mult de 2,2 milioane de telespectatori.

ProTV a făcut ravagii la nivel naţional

Pe segmentul comercial naţional, Pro TV a înregistrat 12.0 puncte de rating şi 27.9% share pe segmentul de public 21-54 naţional, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziţia a doua înregistra 9.9 puncte de rating şi 23% share.

În acelaşi timp, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 10.1 puncte de rating şi 26.7% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 9.6 puncte de rating şi 25.2% share.

Aproape 3 milioane de români în minutul de aur

Peste 2,2 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audienţă de la ora 21.10, peste 2.8 milioane de români urmăreau Pro TV.

La finalul unei seri #unusiunu, concurenţii calificaţi în următoarea etapă au fost: Paul şi Andreas Stângă, Mario Vîlceanu, Batmen, Ion Radu Preda, Tudor Limbean, Corala Nihil Sine Deo a parohiei Dăeni, Marina Grigoreva, Ionuţ Orodel, Cezara Apetroaie, Daria Cristea şi Vlad Ciobanu.