Andreea Esca este cea mai cunoscută şi apreciată prezentatoare TV din România. Mai mult, este şi una dintre cele mai longevive prezențe din televiziune. Toată lumea știe despre ea cât este carismatică şi talentată, dar puţini cunosc detalii personale legate de vedeta de la Pro TV.

Secretul bine păzit al Andreei Esca

Şi totuşi, s-a aflat unul dintre cele mai bine păzite secrete ale vedetei ProTV. Andreea Esca se numără printre cele mai scunde vedete de la noi. Celebra știristă de la Pro TV măsoară numai 1,62 m înălțime și aceeași înălțime o au și Adda și Simona Gherghe, fosta moderatoare de la Acces Direct.

Chiar dacă nu este o femeie înaltă, Andreea Esca nu a avut niciodată complexe legate de înălțimea sa, dar nici de aspect, căci vedeta de la Pro TV nu are operații estetice și nici alte artificii de înfrumusețare, ceea ce ne face să credem că este mulțumită de imaginea ei și nu vrea să schimbe, cel puțin pentru moment, nimic.

Irina Rimes, cea mai scundă vedetă

Nu doar Andreea Esca se încadrează în topul celor mai scunde vedete din România. Pe locul 1 în topul minionelor se află nimeni alta decât Irina Rimes, care are o înălțime de 1,49m și susține că nu a fost niciodată complexată de înălțimea ei.

“Mă simt la fel de sexy și când port tocuri, și când am în picioare talpă joasă. Nu cred că am fost vreodată complexată de înălțime”, a spus Irina Rimes, pentru libertatea.ro.

Irina Rimes este urmată de Andreea Antonescu, artista ce măsoară 1,53m înălțime, dar și de artista Ami, care are 1,54 și care s-a simțit, la un moment dat, extrem de complexată din cauza acestui lucru. Scundă este și Andreea Mantea, căci vedeta de la Kanal D măsoară 1,6m.