Radu Palaniţă, câștigătorul sezonului 10 al emisiunii Românii au Talent de la Pro Tv, trece prin momente cumplite. Se pare că acesta și-a pierdu tatăl. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe pagina personală de socializare.

„Scriu aceste rânduri doar pentru a va spune sa fiți cât mai aproape de cei dragi vouă.Azi ii avem alături, dar ziua de mâine nu ne este promisa. Azi, mi-am pierdut tatăl și odată cu el și o mare parte din mine …😔”, a scris Radu Palaniță, pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, mesajele fanilor au început să curgă. Mulți i-au transmis condoleanțe, pe când alții s-au rugat pentru binele familiei sale.

„Of Doamne, Radu, îmi pare atât de rău pentru pierderea ta… Sa îi fii aproape mamei tale, căci acum va avea foarte mare nevoie de tine și de sora ta! Ma voi ruga sa îi fie drumul lin și în Lumină 🙏 Știu cum e să îți pierzi tatăl, de aceea simt și mai puternic durerea ta…”, este unul dintre mesajele trimise de un prieten virtual.

Cu ce se ocupă Radu Palaniță

Radu Palaniță a câștigat sezonul 10 al emisiunii Românii au talent de la Pro Tv. El a primit un Gloden Buzz de la Florin Călinescu, care l-a trimis direct în finală.

Profesia lui este însă de mecanic auto, iar cu banii primiți, acesta susținea că își va cumpăra o casă și își va ajuta toate persoanele apropiate.

“Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a vă mulțumi tuturor. Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii, dar și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt om”, a declarat aseară bărbatul, atunci când a fost întrebat ce va face cu banii câștigați.

O sursă apropiată susținea că Radu Palaniță a avut o copilărie grea și a muncit de la vârsta de 14 ani pentru a putea supraviețui. În prezent, chiar dacă a câștigat premierul cel mare, el lucrează la un service auto, unde câştigă lunar 2800 lei, salariul net, plus banii încasați în plus de la clienți.

“Este un mecanic foarte priceput și mai are o mare calitate. Știe să se facă plăcut, este mereu vesel și jovial, reușind mereu să câștige simpatia clienților. Dacă punem la socoteală și bacșișurile, ajunge și la 4500 lei/lună”, au dezvăluit surse apropiate bărbatului.