Andra și Smiley au șocat audiența la Românii au talent. Cele două vedete ale realityshow-ul de pe Pro TV au vorbit deschis despre căsnicie. Discuțiile dintre cei doi pe marginea mariajului au pornit de la un moment petrecut în timpul emsiunii. Andra avea să-i explice iubitului Ginei Pistol ce se petrece, de fapt, într-o căsnicie!

Andra este măritată cu Cătălin Măruță, cu care are doi copii. Smiley, în schimb, abia acum se pregătește să-și întemeieze o familie. Gina Pistol, iubita sa, este însărcinată și în foarte scurt timp urmează să nască. DE altfel, Smiley a început să dea detalii despre cum se va schimba viața lui, dar și despre pregătirile din ultima perioadă pentru a o întâmpina pe bebelușă.

Smiley a rămas impresionat de numărul pe care niște acrobați l-au prezentat. Aceștia au dezvăluit că sunt căsătoriți de trei ani, iar relația, sunt în total, are 11 ani.

„Dacă așa se manifestă 11 ani de relație, mă gândesc să-mi iau și eu un trapez din ăsta, să mi-l pun în casă”, a spus, imediat, Smiley.

Replica care l-a lăsat pe Smiley mut de uimire

Imediat a venit și replica savuroasă a Andrei. Vedeta de la Pro TV l-a asigurat că acest lucru nu se va întâmpla prea curând.

“Stai liniștit, nu se va întâmpla, am 12 ani de căsnicie și nu s-a întâmplat”, i-a spus Andra colegului său.

Trebuie amintit că Smiley a fost extrem de deschis în ultima vreme în ceea de privește viața personală. El s-a dus chiar în emisiune la Cătălin Măruță, unde a dat detalii inedite. Smiley a spus ce se va întâmpla după ce Gina Pistol va naște.

„Mă antrenez ca să țin fetița în brațe, că aici nu e vorba de forță, ci de rezistență. Mai durează vreo două-trei săptămâni. Am emoții și cu cât trec zilele mai mult realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin. Suntem pregătiți, credem noi, dar cu siguranță sunt foarte multe lucruri pe care o să le simțim și nu știm dăcă suntem pregătiți. Ne-am gândit la un nume. Gina se simte foarte bine, acum se odihnește un pic. Îți dai seama că în ultima perioadă lucrurile se mișcă mai greu”, a dezvăluit artistul.