Românii au talent 2021. Moment dumnezeiesc la Pro TV. O tânără de 17 ani cu voce de înger a uimit juriul: Cânți senzațional VIDEO

Cel de-al unsprezecea sezon de la Românii au talent, a continuat vineri seară cu o serie de momente impresionante. Entuziasmul și încântarea nu au întârziat să apară. O tânără de 17 ani, din Alba, pasionată de muzică, a venit în fața juraților cu o interpretare care le-a atras atenția și care i-a adus confirmarea de care ea avea nevoie.

Membrii juriului de la Românii au talent, impresionați de prestație

“Diana foarte bine a făcut mama ta că te-a îndrumat să vii la Românii au talent. Cânți senzațional. Sunt convins că profesorii de canto se vor înghesui pentru că ești extrem de talentată”, a spus Smiley.

Andra nu s-a lăsat nici ea mai prejos: “Bravo, Diana. Mă gândeam așa că cea mai frumoasă aventură pe care o poți trăi este cea pe care o visezi. Să nu amâni, să trăiești momentul. Du-te pe drumul ăsta. Ți-ai pus sufletul pe tavă, ne-ai dăruit emoții.Bravo, fată!”

“M-a dus cu gândul la îngeri. Ești minunată și ca persoană. Ai așa o candoare și o puritate”, a spus Alexandra Dinu.

“Ascultă-ți părinții, ascultă-l pe Domnul, dar du-te la Conservator la Cluj”, a transmis și Florin Călinescu.

Diana Maria Rad este din Alba Iulia și este pasionată de muzică. Cântă cu vocea, dar și la instrumente: pian, chitară și trompetă. Tânăra și frații ei fac parte din biserica neoprotestatantă și cântă cu toții în biserică. Maria cântă operă și încearcă să o transpună și în cântecele bisericești.

Tânăra face parte dintr-un cor de biserică din Târgu-Mureș

Tânăra spune că momentele cele mai grele sunt înainte de cântare. Atunci când știe că urmează să urce pe scenă, intră în panică și nu știe cum să scape de acest trac. În cadrul unui interviu acordat pentru protv.ro, Diana Rad a mărturisit că face parte dintr-un cor al unei biserici din Târgu-Mureș.

Românii au talent 2021. Moment dumnezeiesc la Pro TV. O tânără de 17 ani cu voce de înger a uimit juriul: Cânți senzațional VIDEO

Peste 2.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență de la 22:40, aproape 2.9 milioane de români au fost cu ochii pe Românii au talent.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Barbara Konnat, Adrian Stănescu, Florin Rucăreanu, Irina Petrescu, Grupul Tradițional DOR, Angelina Druneva, Duo Nicu și Sorin, EvL Motor Sport, Lucian Colareza, Raluca Răducanu, Aleksandr Bautev și Diana Rad.

Talentul merge mai departe, iar luni seara spectacolul va aduce momente care vor tăia răsuflarea juraților, dar și a celor de acasă. Un performer va reuși să o facă pe Andra să aplaude, în picioare, și să spună: ”Cuvintele pălesc în fața talentului tău”, iar reîntoarcea unui iubit concurent va aduce energia și buna dispoziție în platou.

Românii au talent 2021. Moment dumnezeiesc la Pro TV. O tânără de 17 ani cu voce de înger a uimit juriul: Cânți senzațional VIDEO