Florin Călinescu a rămas mut de uimire. Totul s-a întâmplat la Pro TV. El a fost extrem de impresionat de talentul Mariei Rădeanu. Pentru a dovedi cât de mult i-a plăcut, Călinescu a făcut un gest care nu-i stă mereu în fire. Juratul de la Românii au Talent s-a ridicat în picioare și a aplaudat-o.

Maria Rădeanu a căștigat simpatia celor de la Românii au talent. Ea a avut un episod memorabil. A luat patru de DA și merge în etapa următoare. De departe, Florin Călinescu a fost cel care s-a declarat cel mai încântat. El s-a ridicat în picioare și a aplaudat-o pentru munca și dăruirea de care a dat dovadă.

Maria Rădeanu are doar 20 de ani.  Ea s-a declarat ca fiind o persoană destul de emotivă. “Niciodată nu sunt mulțumită de ceea ce fac și atunci trag de mine să fac mai mult”, a declarat ea.

Călinescu, gest incredibil pentru prima dată în acest sezon

Florin Călinescu s-a ridicat în picioare pentru prima dată în sezonul 11. Mai mult decât atât, nu s-a rezumat la a o aplauda a și afirmat că ar cumpăra oricând bilete la un concert de-ale ei.

„Aș lua toate biletele, noi o frecăm dacă luăm bilete la concertele cuiva, dacă ai cânta la Sala Palatului, le-aș cumpăra pe toate și aș sta singur să te ascult”, a spus juratul.

Nici Andi Moisescu nu s-a lăsat mai prejos. El s-a declarat impresionat de momentul de excepție.

” E cu totul altceva. Eu mai fac referințe la momentele când vioara iese din spațiul ei și vine în zona pop. Aici vorbim de o sensibilitate când începe să cânte la vioară și apoi cu vocea. Se vede studiul și de o parte și de cealaltă. Faptul că îl vedem pe Florin Călinescu în picioare nu e întâmplător.”, a susținut Andi Moisescu.

În final, fericita concurentă a plecat acasă extrem de încântată.