Momente incredibile la Românii au talent. Unul dintre juraţii emisiunii, Andi Moisescu, a rămas înmărmurit pur şi simplu. Un concurent l-a lăsat cu gura căscată. Moment magic la Românii au talent.

Andi Moisescu a rămas cu gura căscată

Andi Moisescu a rămas cu gura căscată pur şi simplu. Un concurent l-a uimit pe juratul de la Românii au talent cu numărul său. Este vorba despre Cătălin Pestrițu a mai participat la Românii au talent în 2016.

Atunci a ajuns până în semifinale. După această experiență a călătorit foarte mult și a făcut fotografie de travel. A fost pasionat de poker și așa s-a gândit să facă magie cu cărți. A facut și mentalism. Este adeptul numerelor simple, fără înflorituri.

Număr fabulos al lui Cătălin Pestriţu

Cătălin Pestriţu a executat un număr fabulos, cu cifre care i-a uimit pe toţi juraţii. Concurentul care a făcut 10 ani de teatru, fără a studia la vreo facultate, iar meseria de bază este magia, este încântat de interacțiunea cu oamenii.

Juraţii i-au dat patru de DA lui Cătălin, iar Florin Călinescu a spus la final că nu are ce să comenteze la acest număr. L-a fermecat pur şi simplu şi i-a dat imediat DA.

Dacă ar câștiga marele premiu, și-ar dori să facă cursuri de magie, să investească într-un studio foto, dar și activități cu copiii.