Florin Călinescu a şocat toată România în această seară. A scos teancul de bani din buzunar în timpul emisiunii. Un moment fabulos de la Romanii au talent l-a impresionat pe actor.

Florin Călinescu a uimit pe toată lumea

Florin Călinescu a uimit pe toată lumea în această seară, la emisiunea Românii au talent, de la ProTV. Actorul a fost uimit pur şi simplu de un cântăreţ de muzică lăutărească. Acesta a cântat la vioară, dar în ritm de rock, o celebră piesă din România.

La finalul numărului, Florin Călinescu s-a ridicat de pe scaun, a scos un teanc de bani şi a mimat o celebră ploaie de bani, ca în concertele maneliştilor.

Florin Călinescu, Alexandra Dinu şi Andi Moiescu i-au dat lăutarului Da, în timp ce Andrei nu i-a plăcut.

Povestea lăutarului care l-a impresionat pe Florin Călinescu

La 10 ani i-a spus tatălui că, fiind neam de lăutari, ar vrea să învețe și el să cânte la vioară. După doi ani în care a studiat vioara clasică alături de o profesoară, Alexandru a urmat tradiția familiei.

Îl admiră pe Sile de la Cernica, pe care îl consideră mentorul lui, motiv pentru care a și studiat de câteva ori cu el.

După ce a trecut la lăutărie, a început să meargă la numeroase evenimente, atât în țară, cât și în străinătate. Tatăl lui cântă la orgă și face parte dintr-o trupă. Are un frate mai mic, pe care cei din familie vor să îl facă solist vocal.