Ce făcea Gigi Becali în pușcărie. S-a aflat acum. Cristi Borcea l-a dat de gol

FCSB a câștigat primul titlu în România după o pauză de 9 ani. Echipa patronată de Gigi Becali a dominat Superliga de la un capăt la altul. Cristi Borcea a lăudat performanțele roș-albaștrilor din acest sezon.

Gigi Becali a sărbătorit câștigarea titlului în Superligă după 9 ani de așteptare. Investițiile omului de afaceri au dat roade, iar acum echipa din București se pregătește de preliminariile Champions League. Ultima dată când roș-albaștrii au terminat pe primul loc, Becali se afla la închisoare.

Cristi Borcea a vorbit despre performanțele echipei FCSB. Fostul șef de la Dinamo și-a amintit la Fanatik Superliga despre titlul câștigat de Becali în perioada în care cei doi erau colegi de detenție și a făcut niște dezvăluiri senzaționale.

Doar cu Pițurcă nu s-a putut amesteca în treburile echipei

Borcea a recunoscut că FCSB a dominat campionatul și că acum este o echipă închegată. Fostul conducător de la Dinamo a declarat că titlul din acest an i se datorează și lui Mihai (MM) Stoica, care este un foarte bun conducător.

cristi borcea
SURSA FOTO: Facebook

„Ceea ce face acum, face cu 10% mai mult. Dar asta a făcut tot timpul, în afară de perioada cu Pițurcă și Oli. Avantajul acum a fost că l-a avut pe MM. MM, fiind un bun conducător, trebuie să recunoaștem, și cu experiență, l-a dus pe nașul tot unde au vrut Charalambous și Pintilii. Au închegat o echipă și prin abilitățile și cunoștințele lui Mihai Stoica, au câștigat. El până acum făcea altfel? Nu exprima asta cum exprimă acum. Despre ce vorbim? E dictator. El e un om asumat care a spus: ‘Eu dau banii, eu comand’. Eram la pensiune (n.r. La închisoare) și de acolo comanda. Telefoanele le aveam până la 11 noaptea. Făcea schimbările de acolo. După ne-a tăiat telefoanele ca să nu mai facă Gigi schimbări în Liga Campionilor.

Eram la pușcărie și el suna de acolo. Când a luat campionatul, suna în direct în cupele europene. Conform regulamentului, era voie până la ora 11. Dacă apucai să vorbești la ora 11, nu se mai închidea legătura. Și din pușcărie făcea schimbări. Peste tot. Cu orice antrenor”, a spus Cristi Borcea. Formula câștigătoare pentru FCSB s-a dovedit a fi cuplul de antrenori Elias Charalambous – Mihai Pintilii. Cei doi speră să continue performanțele bune și în cupele europene. Gigi Becali a promis că va aduce întăriri la echipă pentru a putea face față și în campionat și în preliminariile Champions League.

Omul de afaceri a rezolvat deja două transferuri importante. Kiki, fundașul dreapta de la Farul, și Daniel Popa, atacantul de la Universitatea Cluj, se vor alătura lotului campioanei României. Becali încearcă să finalizeze și alte mutări, subliniind că are nevoie de întăriri în aproape toate zonele terenului.

FCSB va debuta în preliminariile Champions League în primul tur. Echipa patronată de Gigi Becali va fi cap de serie și ar putea întâlni adversari mai slab cotați, precum KI Klaksvik (Insulele Feroe), Shamrock Rovers (Irlanda) sau Lincoln Red Imps (Gibraltar). Totuși, lucrurile se complică pe măsură ce competiția avansează. Roș-albaștrii nu vor mai fi favoriți în următoarele tururi preliminare, unde ar putea întâlni echipe ca PAOK (Grecia), Dinamo Zagreb (Croația) sau Ferencvaros (Ungaria).