Florin Talpan, determinat să protejeze identitatea Stelei și să îl confrunte pe Gigi Becali în fața legii

Talpan, nemulțumit de ceea ce consideră a fi o încercare de a fura identitatea Stelei, a amenințat că are în pregătire o „bombă” pe care o va „detona”, punându-l pe Gigi Becali în fața legii.

Într-un interviu pentru FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1, Talpan a subliniat că nu este oportun ca FCSB-ul să joace în Ghencea, stadionul pe care clubul lui Gigi Becali își dorește să îl închirieze pentru meciurile din vară, în timp ce există un litigiu în desfășurare. El a acuzat FCSB-ul că nu respectă deciziile instanței și încearcă să anuleze mărcile CSA Steaua.

„Politicienii ar trebui să-și vadă de politicile lor și să nu ne impună ca FCSB să vină în Ghencea. Nu au ce căuta în Ghencea. O să le mai pregătesc o surpriză și să răspundă penal pentru nerespectarea deciziilor. Toți, în frunte cu Gigi Becali. Eu nu înțeleg de ce nu fac nimic în acest sens cei de la minister”, a declarat Talpan.

În plus, juristul a intrat într-un conflict și cu Clubul Sportiv al Armatei și cu Ministerul Apărării Naționale. Acesta susține că a fost sancționat abuziv și că ministerul i-a pus mai multe piedici decât avocații lui Gigi Becali. Cu toate acestea, Talpan este hotărât să continue lupta pentru drepturile sale în instanță, afirmând că va obține victoria în fața tribunalului.

„Cele mai mari piedici nu le-am avut din partea avocaților lui Becali, ci din partea ministerului. Nu poți să sancționezi un om care îți aduce victorii pe linie. I-am scos în lume și ar trebui să fie recunoscători”, a concluzionat colonelul de justiție.

Florin Talpan este determinat să ducă acest război până la capăt, folosind toate mijloacele legale pentru a-și proteja interesele și pentru a lupta împotriva celor pe care îi consideră adversari în lupta pentru identitatea și drepturile CSA Steaua.

Confruntare în instanță cu FCSB și MAPN

Florin Talpan, cunoscut pentru poziția sa fermă în privința protejării identității CSA Steaua, se află într-un conflict juridic atât cu FCSB, cât și cu Ministerul Apărării Naționale (MAPN). Talpan a declarat că a dat în judecată ambele instituții, motivând că a fost sancționat abuziv și că nu i s-a acordat un spor cuvenit pentru rezultatele obținute în instanță.

„Am dat în judecată clubul și ministerul pentru că le-am câștigat atâtea procese dificile și ei mi-au reținut salariul. Nu îmi oferă sporul de 50% pentru lucrări de excepție. La Curtea de Apel Suceava clubul a primit câștig de cauză, însă am făcut apel și se va întoarce cu siguranță decizia pe 5 iunie la Tribunalul Botoșani. Voi câștiga 100% și îmi voi primi banii”, a declarat Talpan.

Juristul CSA a subliniat că este determinat să continue lupta pentru a-și obține drepturile și că se confruntă cu mai multe obstacole din partea MAPN-ului decât din partea avocaților.