Gigi Becali, luat în râs. Ce a putut spune Adrian Mititelu despre patronul FCSB

Scandalul dintre cei doi investitori din fotbal a pornit de la faptul că Gigi Becali a spus că nu-l interesează Juan Bauza, de la FC U Craiova. La auzul declarației, Adrian Mititelu, patronul echipei oltene care a retrogradat la finalul acestui sezon, a spus că „strugurii sunt acri”, aluzie la faptul că Becali l-a dorit pe valorosul mijlocaș argentinian al Craiovei, însă la un preț sub valoarea cerută de finanțatorul din Cetatea Băniei.

Gigi Becali a dezvăluit detalii despre toate transferurile efectuate de FCSB în această vară în cadrul emisiunii Fanatik Superliga de marți, 21 mai. De asemenea, patronul campioanei României a explicat în detaliu de ce nu dorește să-l aibă în lot pe Juan Bauza. Declarațiile sale au stârnit o reacție dură din partea lui Adrian Mititelu, în urma afirmațiilor finanțatorului de la FCSB.

Juan Bauza a fost o țintă dorită de Gigi Becali pentru un transfer la FCSB, însă argentinianul, care a retrogradat în liga secundă cu FC U Craiova, nu mai este pe placul patronului campioanei.

„Bauza, dacă-mi dă și bani, tot nu-l iau. Îmi îngreunez lotul. Nu că n-ar fi jucător valoros Bauza, că vreau să spunem tot adevărul… Că dacă-mi dă bani, tot nu-l iau.

Dar Bauza, dacă apare în fața mea, îi spun «Băi, băiatule, vezi că la mine mijlocașul central face și faza defensivă»”, a declarat Gigi Becali despre Juan Bauza la FCSB.

Strugurii sunt acri

Adrian Mititelu a reacționat dur, ba chiar luându-l în râs pe Gigi Becali pe pagina personală de Facebook după declarațiile referitoare la Juan Bauza. Patronul lui FC U Craiova a dezvăluit că FCSB a făcut o ofertă de două milioane de euro în perioada de transferuri din iarnă pentru mijlocașul ofensiv argentinian.

„Sunt acri strugurii atunci când nu ajungi la ei! FERGUSON, stai liniștit că nu-l iei nici cu 5 milioane euro! N-ai fotbalist de valoarea lui PEPE în lot! În decembrie ai oferit două milioane, am refuzat propunerea în 3 secunde”, a scris Adrian Mititelu pe pagina personală de Facebook.

Juan Bauza are contract cu FC U Craiova până la sfârșitul sezonului următor. Argentinianul este evaluat la 1 milion de euro, conform Transfermarkt.com. În iulie 2022, Oltenii au plătit 150.000 de euro pentru Bauza celor de la Csikszereda.

Gigi Becali nu consideră că Juan Bauza se potrivește stilului de joc pe care îl dorește la FCSB. Omul de afaceri a declarat că singurul jucător care nu trebuie să facă faza defensivă la FCSB este Florinel Coman.