Cătălin Măruţă are chef de glume. Nu doar în propria emisiune de la PRO TV, dar şi pe reţelele de socializare. pentru o clipă, fanii, dar şi prietenii virtuali au rămas mască de anunţul pe care l-a făcut vedeta de la PRO TV. Măruţă a spus că şi-a găsit un nou loc de muncă.

Cătălin Măruţă a uimit pe toată lumea

Vedeta celor de la PRO TV a uimit pe toată lumea cu una dintre postările de pe o reţea de socializare. Măruţă a filmat o albină şi a postat apoi imaginile pe Instagram. Mesajul a fost unul în glumă, dar fanii au rămas mască pentru câteva secunde, până când şi-au dat seama că totul este o farsă. „De azi lucrez la National Geographic”, a scris Măruţă în dreptul pozei, dar a şi tăguit postul TV pe imaginea cu poza.

Măruţă, audienţe proaste cu emisiunea sa

Evident, Cătălin Măruţă a glumit cu mutarea la postul National Geographic, dar audienţele pe care le are în ultimul timp dau de gândit. La nivel naţional, aproape în fiecare zi, emisiunea La Măruţă se află abia pe locul al treilea, la distanţă de adversarii tradiţionali ai celor de la PRO TV, Kanal D şi Antena 1.

Emisiunea La Măruţă este bătută aproape în fiecare zi de Teo Show de la Kanal D sau de Observatorul amiezii de la Antena 1 sau Mireasa, show-ul Antenelor. Ce-i drept, Mireasa a intrat acum în vacanţă, show-ul fiind finalizat.