Cătălin Măruță dă cărțile pe față! Care este povestea din spatele mesajului transmis de Mihai Bendeac

Potrivit explicației oferite de Măruță, postările au fost realizate pe instastory, cu tag către el și era „o glumă toată povestea”.

„De ziua Evei a scris și mesaj public. Era o glumă toată povestea. Postările au fost pe instastory tag către mine. Un joc al lui. Cineva le-a copiat și postat pe un canal de YouTube”, a spus Cătălin Măruță pentru impact.ro

Ce a spus Mihai Bendeac pe Instagram?

Mihai Bendeac a postat un clip pe rețelele de socializare în care spune că prezentatorul de la PRO TV este mult prea insistent, ajungând chiar la hărțuire. Mai exact, Mihai Bendeac a dezvăluit că a fost invitat de către Cătălin Măruță în podcast-ul său. Însă atunci când actorul a refuzat, prezentatorul de la PRO TV nu a acceptat refuzul și a continuat să îl preseze pe juratul de la iUmor. Astfel, după numeroase apeluri și insistențe, Mihai Bendeac nu a mai suportat și a răbufnit.

„M-a invitat acum două luni la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun! Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică”, a spus Mihai Bendeac pe Instagram.

Sursă foto: YouTube, Cătălin Măruță