Mirela Vaida i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Ea a decis să facă public totul, pe contul său de Instagram. Ea a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie deosebită. Prezentatoarea de la ”Acces Direct” a fost îmbrăcată cu o rochie crem, scurtă, care lăsa la vedere picioarele frumoase și silueta superbă pe care o are. La această ținută ea a asortat o pereche de pantofi în ton cu vestimentația pe care a ales-o

„Nu e chiar „decenta”, dar e super faina!! Rochiaaa!! Multumesc @bluzat.moda.urbana  @acces_directoficial styled by @ellidatoma photo by @puberu , make-up @florisfetcu #mirelavaida #tvshow #tvhost #tvanchor #live #daily #antena1 #summer”, a fost mesajul care a însoțit fotografia provocatoare.

Rochia mini cu volane și curea din snake print are prețul de vânzare de 750 de ron. Ea a fost produsă de Bluzat, un brand de design românesc și cu o identitate puternic urbană. Brandul este dezvoltat de  antreprenorul Ruxandra Antochi. Așa cum se prezintă pe site-ul propriu, designarii Bluzat se lasă „inspirați de provocările pe care le întâlnește o femeie astăzi, de nevoia de exprimare a propriei identități în context profesional”.

 

Mirela Vaida, pozele cu care îi șochează pe telespectatori

Mirela Vaida nu s-a oprit însă cu această poză în care poartă o rochie inedită. Ea mai are un obicei, practicat de multe dintre fetele care vor să arate altfel de cum sunt în realitate.

Așa încât Mirela Vaida a trecut la treabă iar ce a ieșit este incredibil. Într-o altă poză postată, vedeta de la Antena 1 este de nerecunoscut. Ea a aplicat atât de multe filtre în care și-a corectat atât de mult imperfecțiunile feței, încât la final pare o cu totul altă persoană. Această metodă este folosită la greu de „fetele de oraș” sau de „piți” – așa cum sunt ele denumite. Printr-o simplă schimbare a look-ului ele vor să atragă cât mai multe likeuri pe rețelele de socializare.

În ceea ce o privește pe Mirela Vaida, aceasta a ales momentul oportun pentru a-și uimi telespectatorii. Vedeta Antena 1 urmează să plece de la Acces Direct pentru o scurtă perioadă. Vaida nu va mai putea fi urmărită la Acces Direct pentru că se va afla în scurt timp în vacanță.

”Hai ca nu mai avem mult… doar 3 saptamani si vine vacantaaa! Ha!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Chiar dacă ea va dispărea de pe post pentru câteva săptămâni, se pare că emisiunea va putea fi urmărită în continuare. Asta pentru că în trecut, când Mirela Vaida s-a aflat în vacanță, ea a fost înlocuită de artista Emilia Ghinescu.  Trebuie amintit faptul că prezentatoarea tv a mai fost recent plecată, în primăvară, împreună cu soțul ei. Artista s-a dus în Egipt, însă nu și-a epuizat încă toate zilele de concediu, așa că plănuiește alte momente de relaxare alături de cei dragi.