Mirela Vaida pleacă de la ”Acces direct”.  A făcut chiar ea anunțul pe Facebook, pentru ca admiratorii săi că cunoască acest lucru.

Astfel, vedeta va pleca în scurt timp în vacanță și prin urmare va ieși pentru o perioadă de pe post.

Mirela Vaida pleacă de la ”Acces direct”. Așteaptă cu nerăbdare vacanța

”Hai ca nu mai avem mult… doar 3 saptamani si vine vacantaaa! Ha!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Însă emisiunea ar putea să continue și în timp ce Mirela Vaida va fi în vacanță, cum s-a mai întâmplat de câteva ori când aceasta a fost înlocuită de artista Emilia Ghinescu.

Trebuie amintit faptul că prezentatoarea tv a mai fost recent plecată, în primăvară, împreună cu soțul ei.

Artista s-a dus în Egipt, însă nu și-a epuizat încă toate zilele de concediu, așa că plănuiește alte momente de relaxare alături de cei dragi.

Muzica, marea pasiunea

După ridicarea restricțiilor, Mirela Vaida s-a întors la una din pasiunile sale. A pășit din nou pe scena teatrului cu musicall-ul „Acces direct la… muzică” de la Teatrul Constantin Tănase.

Piesa de teatru a fost bine primită de spectatori. Vedeta le-a mulțumit în repetate rânduri pe rețelele de socializare pentru că au fost alături de ea, scrie fanatik.ro.

Pe lângă teatru și televiziune, Vaida se ocupă și de muzică. De curând, ea a lansat o melodie cu colega ei de platou, asistenta de televiziune Cosmina Adam.

Noua melodie se cheamă ”Faceți loc la moldovence”, iar cele două au început să o promoveze atât pe rețelele de socializare, cât și în emisiunile de televiziune.

”Am fost astazi la @neatzacurazvansidani_oficial sa cantam piesa noastra, „Faceti loc la moldovence!”, alaturi de @cosmina_adam , dar si sa va invit sambata, ora 20, la Gradina de Vara Herastrau, la spectacolul „Acces Direct.. la muzica”, alaturi de @teatrultanase. Ne gasiti piesa pe canalul meu de YTB”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Sursa foto: Facebook.