Mirela Vaida şi-a doborât din nou toţi adversarii. PRO TV şi Antena 1 nu au avut nicio şansă vineri după-amiaza, în faţa Acces direct de la Antena 1. Cifrele de audienţă de la nivel naţional stau mărturie. Chiar dacă nu au fost unele zdrobitoare, Mirela Vaida continuă să fie regina audienţelor în intervalul 17.00-19.00.

Mirela Vaida dă lovitură după lovitură

Mirela Vaida continuă să dea lovitură după lovitură. Conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro, Acces direct a făcut din nou legea, la nivel naţional. A depăşit Ştirile PRO TV, dar şi show-ul Puterea Dragostei, de la Kanal D.

Chiar de la ora 17.00, când a început Acces direct, Antena 1 s-a plasat pe primul loc la nivel de audienţe, în preferinţele românilor. 3,9 şi 4,5 a avut Antena 1 pe primele două sloturi de audienţă ale orei 17.00, la distanţă de locul secund ocupat de către PRO TV şi de Kanal D care a fost pe locul al treilea.

Şi următoarele două sloturi ale orei au aparţinut tot Antenei 1. Acces direct cu un rating constant de peste 4 nu le-a dat nicio şansă adversarilor de la PRO TV şi Kanal D care s-au mulţumit doar cu locurile 2 şi 3 la nivel naţional. Singura sincopă a Antenei 1 a fost pe ultimul sfert al orei 17.00, când PRO TV a reuşit să depăşească Antena 1. 4,2 faţă de 4,1.

Mirela Vaida l-a bătut pe Cabral

De la ora 18.00 a încpeut pe PRO TV emisiunea prezentată de către Cabral, Ce spun românii, în timp ce pe Antena 1 şi Kanal D au continuat Acces direct şi Puterea dragostei, cu cea de-a doua oră de emisiune. Acces direct a început în forţă ora şi şi-a adjudecat fără probelem primele două sloturi de audienţă cu cifre de peste 4.

A mai apărut încă o sincopă în intervalul 18.30-18.45, când Ce spun românii de la PRO TV i-a luat faţa Mirelei Vaida. Totuşi, ultimul sfert de oră de la 18.00 a aparţinut tot Antenei 1, cu Acces direct. În tot acest timp, Kanal D s-a mulţumit doar cu locul al treilea la nivel naţional.