Mirela Vaida continuă să fie lider de audienţă cu Acces direct, chiar dacă cifrele nu mai sunt la fel de mari ca în urmă cu peste o lună. Antena 1 şi-a depăşit, fără probleme, competitoarele PRO TV şi Kanal D şi miercuri după-amiază, în intervalul 17.00-19.00.

Mirela Vaida, în topul audienţelor

Mirela Vaida de la Antena 1 continuă să fie în topul audienţelor, la nivel naţional. Acces direct şi-a depăşit din nou adversarii, PRO TV şi Kanal D, miercuri după amiază, conform cifrelor consultate de către capital.ro. Astfel, de la ora 17.00, Antena 1 cu Acces direct a fost pe primul loc, în condiţiile în care a depăşit Ştirile PRO TV şi Puterea dragostei de la Kanal D.

Chiar pe primul slot al orei 17.00, Mirela Vaida cu Acces direct a ajuns la un rating de 4,6 la nivel naţional, la distanţă de competitori. Ştirile PRO TV au fost pe locul secund, cu 3,5 rating, în timp ce Puterea dragostei, show-ul de pe Kanal D, abia pe locul al treilea, cu puţin peste 2 rating.

De altfel, acest trend s-a manifestat pe toată durata orei 17.00. Mirela Vaida şi Acces direct au avut un rating constant de peste 4 şi s-au menţinut fără probleme pe primul loc al clasamentului, la nivel de audienţe, pe tronsonul naţional. Ştirile PRO TV au fost pe locul al doilea, în timp ce Kanal D doar a reuşit să completeze podiumul.

Mirela Vaida l-a bătut şi pe Cabral

De la ora 18.00 a început pe PRO TV emisiunea Ce spun românii, prezentată de către Cabral. Nici aşa, PRO TV nu a reuşit să fie pe primul loc. Acces direct cu Mirela Vaida a avut cifre şi mai bune de audienţă pe a doua oră de emisiune.

Deja audienţele au depăşit cifra 5 şi chiar 6 pe slotul de la jumătatea orei. Concurenţa de la PRO TV şi Kanal D nu s-a putut apropia de aceste cifre. Emisiunea Ce spun românii a reuşit să termine doar pe locul 2 la nivel naţional, iar a doua oră a show-ului Kanal D, Puterea dragostei, pe locul al treilea.