Momente incredibile la Măruță

Florin Busuioc a vorbit astăzi, 13 martie, despre situația din Mamaia, unde numeroși turiști sunt dispuși să-și cheltuiască banii pe atracțiile oferite. Astfel, renumitul prezentator a subliniat că în multe cazuri prețurile sunt mai mari decât cele din destinații de lux

De exemplu, un sejur ce durează o săptămână într-un hotel de 4 stele la Mamaia poate ajunge să coste peste 10.000 de lei. Comparativ, un apartament într-un hotel de 4 stele din Miami poate să coste echivalentul a 3.000 de lei, tot pentru șapte zile.

Mamaia şi Miami au în comun câteva litere, dar în rest absolut nimic. Iar asta o spune cineva care a fost în ambele locuri şi a putut să le compare. Bine, de fapt nu există termen de comparaţie. În schimb, preţurile sunt mai piperate în unele cazuri la noi decât la americani, ceea ce ar trebui să fie o surpriză. Numai că înţeleg de la prietenii din ţară că nu e tocmai o surpriză”, a spus o tânără despre ofertele respective.

Este îngrozitor de scump

Florin Busuioc a vorbit în cadrul emisiunii „La Măruță”, la rubrica „Vreme și vremuri”, despre situația respectivă.

„La Miami era cam echivalentul din dolari în lei la 3000 de lei, la un hotel de 4 stele, iar la Mamaia, tot de 4 stele, era de 10.000 de lei. Băi, copilași, cât de lacomi să fii să pui prețurile astea, măi? E inadmisibil, măi. Ce, e Coasta de Azur aici? Să fim serioși. Adevărul este că avem un litoral minunat.

Să te duci, să nu te duci, ce să faci? Din păcate, e îngrozitor de scump. Și nu numai hotelurile sunt scumpe. Dacă te duci într-un club, ai pus-o. Prost e ăla care dă, nu ăla care cere. Mamaia, loc de pierzanie. Lasă, mergem amândoi la Cap Aurora”, a transmis prezentatorul la Pro TV.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea