Când va reveni Simona Halep pe teren? Darren Cahill tocmai a făcut anunțul

Din cauza accidentării la picior, Simona Halep a fost nevoită să renunțe la French Open, Wimbledon și Jocurile Olimpice. Cu toate acestea, sportiva speră sp revină pe teren în ultima parte din acest sezon.

Antrenorul ei, Darren Cahill, a declarat pentru Eurosport că sportiva o să înceapă în curând antrenamentele și că speră să fie în regulă pentru Cincinnati. Acesta a mai spus că Simona Halep se află acum în vacanță în Italia și că a felicitat-o pe Ashleigh Barty, campiona de la feminin la Wimbledon.

„Simona s-a uitat la meci (n.r. – la finala masculină de la Wimbledon, câştigată de Djokovici), mi-a trimis un mesaj, imediat după finală. A felicitat-o şi pe Ashleigh Barty (n.r. – campioana de la feminin). Simona e în vacanţă acum, în Italia. O să înceapă antrenamentele, în săptămânile următoare, şi sper să fie în regulă pentru Cincinnati“, a declarat Darren Cahill pentru Eurosport.

Potrivit sursei anterior citate, turneul de la Cincinnati va avea loc în perioada 16-22 august.

Simona Halep, mesaj pentru câștigătoarea Wimbledon-ului

Chiar dacă nu a putut participa la Wimbledon, Simona Halep s-a uitat la meciurile de tenis. Cu toate că nu mai ocupă numărul 1 în WTA, sportiva a postat pe pagina sa de Twitter un mesaj de felicitare pentru liderul WTA, Ashleigh Barty.

„Nici că nu puteam să mă bucur mai mult pentru @ashbarty. Felicitări pentru titlul cucerit la Wimbledon şi să te bucuri de fiecare secundă de după această performanţă“, a scris Simona pe Twitter.

Sursă foto: Dreamstime