Adela Popescu se întoarce la Vorbeste Lumea! Ea nu îl va mai găsi acolo pe Cove, care a anunțat despărțirea de PRO Tv.

”A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc”, a declarat Cove.

Adela Popescu se întoarce la Vorbeste Lumea!

Cove pleacă de la Vorbește lumea și nu se va regăsi, așadar, în postura de prezentator al emisiunii de la Pro TV, în noul sezon care începe pe 30 august.

Actorul nu a dezvăluit care sunt proiectele sale de viitor, dar a precizat că nu este vorba despre o altă emisiune la Pro TV pentru că a decis să părăsească acest post de televiziune.

”Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe.

Cât despre mine, vă astept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!” – a precizat Cove, potrivit viva.ro.

După o vară încărcată de distracție și o binemeritată pauză, emisiunea Vorbește Lumea se pregătește să revină cu un nou sezon: mai încărcat de informații, cu mai multe surprize și cu o super veste!

”Voi avea emoții să fim împreună”

Adela Popescu este pregătită să revină în emisiune pentru a fi alături de toți cei de acasă, de luni până vineri, de la 10:30. Superba mămică s-a încărcat cu energie și abia așteaptă reîntâlnirea cu telespectatorii, anunță PRO Tv.

Ca de fiecare dată, distracția și voia bună vor fi completate de invitați cunoscuți, materiale pline de informații interesante și rubrici speciale de gătit, sport și meteo.

Înainte de revenire, Adela declară: ”Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei.

Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea. :)”