O cunoscută vedetă TV se mută de la Kanal D la trustul PRO!

Cine va prezenta emisiunea “Femeia alege”, pe PRO 2, din toamnă?

Este vorba despre Majda Aboulumosha, actriţă şi prezentatoare TV, cel mai recent cunoscută publicului pentru participarea la reality show-ul Survivor România, difuzat de Kanal D, acolo unde a făcut parte din echipa Faimoşilor.

Majda Aboulumosha
Sursa foto: Facebook

Începând din această toamnă, Majda se alătură trustului PRO, unde va prezenta emisiunea “Femeia alege”, pe postul PRO 2.

Noua emisiune de televiziune urmăreşte poveştile unor femei frumoase, care sunt în căutarea bărbatului perfect, transmit reprezentanţii postului din Pache Protopopescu.

Majda a făcut şi ea marele anunţ pe Facebook

Majda Aboulumosha a postat şi ea pe contul său de Facebook un mesaj referitor la noua la colaborare. Reamintim că nu este pentru prima oară când Majda este implicată într-o emisiune a trustului PRO, ea fiind concurentă în trecut la “Ferma vedetelor”.

“Dragii mei, ma bucur mult ca va pot da acest anunt ❤️

Am acceptat cu bratele deschise si cu inima plina de bucurie propunerea de a prezenta noul show tv, care o sa inceapa, in curand, la PRO 2!

Iubirea mi-a ghidat intotdeauna viata si m-a ajutat sa trec peste toate dificultatile vietii.

In curand o sa vedeti ceva mai mult decat un show TV ❤️

Va multumesc ca mi-ati fost mereu alaturi si sper sa ramaneti in continuare!

Tot ce incerc sa fac e sa-mi pun sufletul in munca mea, pentru ca emotia sa ajunga la voi si sa va trasmit realitatea.

Realitatea, iubirea si zambetul nu se vor demoda niciodata! 🙏🏾

Hai sa va dau cateva cuvinte cheie si sa vedem daca va dati seama despre ce este vorba !

• Emotie
• Iubire
• Alegere”, a scris vedeta pe pagina sa de socializare.

Cine este Majda Aboulumosha?

Majda Aboulumosha (33 de ani) este născută la Ploieşti. Mama sa este româncă, iar tatăl libanez, însă nu l-a cunoscut niciodată, pentru că le-a părăsit şi s-a întors în Libia, unde şi-a întemeiat o altă familie.

Ea și-a făcut apariția în televiziune încă de la vârsta de 12 ani și a prezentat moda, potrivit Viva.ro. A participat la emisiunea concurs “În al 9-lea cer”, la Acasa Tv, iar apoi a fost distribuită în mai multe telenovele românești. A jucat în serialele “Regina”, “Aniela” și “Iubire și Onoare”. De curând, a jucat și în “Fructul Oprit” de la Antena 1.

Majda a fost colegă de platou cu Cristi Brancu, la “Agenția VIP”, timp de 2 ani. De asemenea, a prezentat “Showbiz Report”, alături de Andrei Ștefănescu, la Antena Stars.

Sursa foto: PRO TV