Răsturnare totală de situație pe piața media din România. Una dintre cele mai cunocute vedete de la ProTV a lăsat cea mai mare televiziune din România și a semnat cu cei de la Kanal D. Totul se întâmplă chiar în ultimele zile ale lui 2020.

Mutare neașteptată la Kanal D

Nimeni nu se aștepta la o asemenea trădare. Cea mai tânără concurentă de la Ferma a decis să se transfere la Kanal D. Totul s-a aflat abia acum. Este vorba despre Elena Chiriac care și-a făcut doar “încălzirea” în show-ul de la PRO TV. După ce a fost la un pas de marele premiu pus în joc la ”Ferma”, tânăra sportivă nu ezitat să semneze un super-contract cu o televiziune concurentă.

Elena Chiriac se numără printre vedetele care vor participa la emisiunea concurs ”Survivor”. Totul s-a întâmplat după ce Elena Chiriac ar fi primit o ofertă de nerefuzat din partea șefilor de la Kanal D, conform cancan.ro. Rămâne de văzut dacă tânăra sportivă o să etaleze aceeași atitudine bătăioasă și în show-ul ”Survivor”.

Survivor, concurs plin de super vedete

Recent, fanii emisiunii ”Survivor” au avut parte de o mega-surpriză! În spațiul public au apărut primele nume ale vedetelor care au acceptat provocarea Kanal D. Jador, Majda Aboulumosha, Simona Hapciuc, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Ana Porgras, Culiță Sterp și Zannidache sunt doar o parte din figurile mondene ce se vor lupta pe traseele dificile din Republica Dominicană.

Elena Chiriac locuiește, în prezent, în Londra cu mama ei. Tânăra revine ori de câte ori poate în România, pentru că aici are mulți prieteni, dar și amintiri de neprețuit. Elena Chiriac este multiplă campioană la Taekwondo și de când era copilă a făcut sport.

Pe lângă această pasiune și medaliile pe care le-a câștigat de-a lungul timpului, ea a fost și model, a studiat actoria în Londra și se consideră o persoană puternică care a făcut față provocărilor vieții cu brio. “Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolit, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta”, a declarat Elena Chiriac înainte să intre în competiția acerbă, potrivit ferma.protv.ro.