Chiar și diminețile ploioase încep mai bine când telespectatorii își pot bea cafeaua cu o gașcă plină de energie, care aduce cele mai tari provocări, de luni până vineri. Cove, Viviana, Theo Rose, Veve și Coțofană vor avea un nou coleg în gașca lor.

Vineri, la finalul emisiunii, Sore a postat pe contul ei de Instagram o poză cu fetele, Sore, Theo și Veve, adăugând că în cursul săptămânii următoare, adică cea de acum, un invitat special va fi prezent în platoul emisiunii.

”Frumoasele mele, ne revedem curând! Pentru săptămâna viitoare, predau ștafeta unui invitat special și rămân cu ochii pe voi. Să (nu) fiți cuminți”, a scris artista.

Astăzi, misterul a fost lămurit. Potrivit ultimelor informații, invitatul special este nimeni altul decât simpaticul cântăreț, Jorge. Alături de restul echipei de la ”Vorbește Lumea”, artistul va veni și el cu voie bună și energie pozitivă, dar și cu informațiile interesante și provocările care ”dezmorâțesc” telespectatorii de luni până vineri.

Jorge vine în echipa ”Vorbește Lumea”

Înaintea primei zile în gașca ”Vorbește Lumea”, Jorge se declara foarte încântat de această invitația. Cântărețul susținea că se simte ”ca acasă” pe platoul emisiunii, în contextul în care cunoaște fiecare vedetă în parte.

Totodată, el a mai adăugat că experiența va fi una interesantă, datorită spontanaității pe care echipe veselă o are tot timpul.

”Mă simt ca acasă la “Vorbește lumea”. E ca la o petrecere unde cunoști pe toată lumea. Îi știu pe toți din gașca veselă, pe fiecare în parte, dar și pe toți din spatele camerelor. Va fi o experiență cel puțin interesantă mai ales pentru că știu cât de spontani sunt”, declara Jorge.

Amintim faptul că, de luni până vineri, de la ora 10.30, Pro Tv vine cu emisiunea ”Vorbește Lumea”, alături de echipa veselă, care bine dispune toți telespectatorii, zi de zi.