Poliția rutieră din București a sancționat-o pe Bianca Drăgușanu pentru ultima mișcare făcută. Mai exact, vedeta a fost surprinsă că a depășit o coloană de mașini din Capitală, motiv pentru care a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit ultimelor informații, oamenii legii au oprit-o pe aceasta în cursul dimineții de marți, în zona strada Grigore Moisil- B.dul Lacul Tei. Poliția Rutieră menționează că vedeta a depășit coloana de autovehicule oprite la semafor, încadrându-se pe sensul opus de circulație.

Pe lângă permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de 30 de zile, vedeta a mai primit și o amendă de 580 de lei, precizează sursa citată.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au afișat împreună

Amintim faptul că incidentul vine la scurt timp după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au asumat în mod oficial relația. Mai exact, cei doi s-au afișat împreună la un botez, în ipostaze care demonstrează că relația lor este una serioasă.

Botezul a avut loc la un restaurant de lux din stațiunea Mamaia, iar GabiBădălău și-a luat iubita de mână chiar la momentul intrării în local, pentru a demonstra tuturor că Bianca este iubita lui oficială.

Cuplul s-a așezat la masă alături de prieteni și nu și-au luat ochii unu de la celălalt toată seara, iar Bianca Drăgușanu era extrem de zâmbitoare alături de fiul de milionar.

Amintim faptul că cei doi au trecut prin mai multe momente dificile în ultimele luni. La un momentdat, vedeta a plecat singură într-o vacanță pentru a se putea relaxa.

În ceea ce privește relația cu Claudia Pătrășcanu, de mai multă vreme, Bianca Drăgușanu este la cuțite cu mama copiilor lui Gabi Bădălău. Cele două și-au adresat jigniri grave, iar în scandal a intervenit și mama artistei, care susținea că afaceristul are momente în care își dorește să se împace cu fiica ei și a făcut afirmații dure la adresa Biancăi Drăguşanu.