Relația dintre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău continuă. Deşi sunt împreună de mai bine de jumătate de an, cei doi au dorit să fie discreţi şi să îşi trăiască iubirea departe de ochii curioşilor. Recent, însă, cuplul a fost surprins în ipostaze tandre la un eveniment privat.

Relaţia dintre Bianca şi Bădălău a fost supusă unor teste destul de dificile de-a lungul timpului. Cei doi s-au împăcat şi despărţit de mai multe ori, iar potrivit ultimelor declaraţii pe care Bianca le-a făcut în urmă cu câteva săptămâni în spaţiul public, relaţia lor s-ar fi terminat.

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, din nou împreună

Însă, în prezent se pare că, povestea lor este din ce în ce mai serioasă, pentru că amândoi au decis să lase trecutul în urmă şi să îşi mai acorde încă o şansă. Astfel, recent aceştia au fost surprinşi la un eveniment privat, la malul marii, mai exact un botez la care afaceristul a fost inviatat alături de iubita sa.

Până acum cei doi nu au făcut gesturi tandre în public unul faţă de celălalt, însă de această dată nu au vrut să se mai ascundă. Gabi Bădălău şi-a luat partenera de mână imediat ce au coborât din maşină, iar împreună ca un cuplu fericit au pășit în local și s-au aşezat la masă alături de prietenii lor.

În timp ce serveau preparatele pregătite, Bianca a fost extrem de atentă cu Gabi Bădălău, ba chiar la un moment dat aceasta a făcut un gest romantic şi a luat în furculiță ceva de pe farfurie și i-a dat să guste și iubitului său.

Totodată, cei doi au avut grijă să nu îşi neglijeze prietenii. Au împărţit timpul perfect, în aşa fel încât cei prezenţi la masă să nu se simtă stânjeniţi de gesturile lor, au purtat discuţii lungi şi destul de interesante cu aceştia şi s-au bucurat totodată de atmosfera de la petrecere, potrivit Cancan.ro

Sursa foto: Instagram