Binaca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai mediatizate vedete de la noi. A fost căsătorită de două ori iar din ambele căsnicii au apărut detalii picante și chiar scandaloase. Prima oară și-a unit destinul cu Victor Slav, iar cei doi au împreună o fiică, Sofia Natalia. A urmat apoi căsnicia cu Alex Bodi, de pe urmă căreia au apărut și o serie de scandaluri.

Dacă viața personală nu i-a mers ca unsă, în ceea ce privește cea profesională, Drăgușanu se pare că a reușit să dea o lovitură de proporții. Asta pentru că celebra blondă a înțeles că imaginea sa are un preț și a acționat în consecință. Numeroasele operații estetice și schimbarea radicală de look i-au adus lui Drăgușanu sume pe care nimeni nu le poate nici măcar visa. Chiar ea a recunoscut care a fost cea mai mare sumă de bani care i-a intrat în buzunar.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, în direct, la TV,  care este cea mai mare sumă de bani pentru care și-a vândut imaginea. S-a întâmplat în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Bianca Drăgușanu: Oficial îmi merge bine!

„O sută de mii de euro. Pentru trei luni. Pentru că am mai prelungit încă trei luni și am mai luat încă o sută de mii de euro”, a dezvăluit celebra blondă.

Ea a ținut să ofere și o serie de explicații suplimentare.

„Apropos de asta, pentru că a existat o mare controversă și toată lumea zicea că nu e adevărat, că nu știu ce…Se poate verifica! Știți că se poate verifica?”, a spus ea. Întrebată dacă se referă la existența unui contract în acest sens, Drăgușanu a răspuns clar și răspicat: „Logic”.

„Se plătesc taxe, impozite. Iar eu când m-am dus la bancă și am depus și așa…m-au sunat a doua zi – de unde cum, cine, ce , ne trebuie contractul. Te întreabă peste 10.000 de euro orice. Deci, oficial îmi merge foarte bine”,  punctat Bianca Drăgușanu.

Întrebată dacă poate da detalii despre produsul pentru care a făcut reclamă și a primit această sumă uriașă de bani, vedeta a dezvăluit că era vorba de videochat.

@criissuuuu#fy #fypシ #foryou #foryoupage #foryourpage #viral #LiveForTheChallenge #tiktok #tiktokromania #biancadragusanu #teoshow♬ sunet original – B