Banca Comercială Română (BCR) a lansat Powercard BCR, un card de credit în lei emis sub sigla VISA, ce oferă deţinătorilor deosebite avantaje în sfera siguranţei şi a serviciilor, beneficiind de tehnologia CHIP.

 

Faptul că datele de identificare ale deţinătorului de card sunt încorporate în unitatea de memorie proprie a cardului (aşa-numitul CHIP) care înlocuieşte banda magnetică, îl face unul dintre cele mai sigure carduri de pe piaţă. În plus, deţinătorul cardului Powercard BCR beneficiază de noul serviciu de alerte prin SMS la efectuarea tranzacţiilor, care oferă un plus de control al cumpărăturilor achitate cu cardul.

 

Powercard BCR este un card de credit cu utilizare internaţională, cu perioadă de graţie de până la  53  de zile, având o valabilitate de 3 ani.

 

Posesorul cardului beneficiază de un credit între 500 lei şi 50.000 EURO (echivalent lei), în limita a 6 salarii lunare. Ca element de noutate menţionăm că suportul din plastic al cardului este semitransparent.

 

Pentru informarea corectă şi completă a publicului, BCR va lansa, începând cu 10 martie a.c., o campanie de informare şi promovare  care va include activităţi de ATL, BTL şi vânzare directă. Ideea centrală a campaniei este aceea că Powercard BCR te ajută să ţii lucrurile sub control tot timpul, să îţi trăieşti viaţa aşa cum doreşti, să iei decizia de a cumpăra fără să mai fi constrâns de banii pe care îi ai în buzunar. Dramatizarea povestirii Powercard BCR este realizată pe baza unei concluzii desprinsă din viaţa de zi cu zi şi anume „de foarte multe ori o cumpărătura atrage / conduce la  altă cumpărătura (mai mult sau mai puţin planificată anterior)”.

 

Pentru anul 2009 BCR îşi propune dublarea numărului de carduri de credit active emise.