AUR va organiza în ziua de vineri, 15 decembrie, un eveniment de lansare a Organizației Oamenilor de Afaceri. Acest summit al antreprenorilor români va avea loc la Sala Unirii din Parlamentul României.

AUR îi invită pe toți antreprenorii din România

Potrivit formațiunii, acest demers al AUR marchează un pas important în direcția susținerii dezvoltării capitalului românesc. George Simion a subliniat că partidul își propune să devină un aliat de nădejde pentru mediul de afaceri din România.

Astfel, va oferi soluții concrete și eficiente pentru provocările cu care se confruntă antreprenorii, spune el.

„Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) organizează vineri, 15 decembrie, începând cu ora 11:00, la Sala Unirii din Parlamentul României evenimentul de lansare a Organizației Oamenilor de Afaceri. Acest demers al AUR marchează un pas important în direcția susținerii dezvoltării capitalului românesc.

AUR își propune să devină un aliat de nădejde pentru mediul de afaceri din România, oferind soluții concrete și eficiente pentru provocările cu care se confruntă antreprenorii. Ne dorim să participe la lucrările conferinței și să își aducă aportul la declarația finală care va fi lansată cu această ocazie, nu doar membri AUR, ci și antreprenori care nu fac parte din formațiune”, a transmis George Simion, potrivit unei invitații.

Evenimentul va fi structurat astfel

Evenimentul va fi structurat pe următoarele direcţii de lucru:

  • Producție;
  • Turism;
  • Agricultură;
  • Construcții;
  • Servicii;
  • IT și altele.

George Simion a explicat că formațiunea își propune să creeze un cadru favorabil pentru dezvoltarea afacerilor. Alte obiective cheie sunt stimularea antreprenoriatul și protejarea intereselor oamenilor de afaceri români. Un formular de înscriere poate fi accesat AICI.

„Organizația Oamenilor de Afaceri din AUR va funcționa ca un catalizator pentru dezvoltarea economică a României, promovând politici care favorizează investițiile, inovaţia şi creşterea economică durabilă. De asemenea, organizația va avea un rol activ în elaborarea de propuneri legislative care să stimuleze mediul de afaceri.

AUR își propune să creeze un cadru favorabil pentru dezvoltarea afacerilor, să stimuleze antreprenoriatul și să protejeze interesele oamenilor de afaceri români. Prin această inițiativă, partidul îşi reafirmă angajamentul de a contribui la dezvoltarea economică a României și de a susține capitalul românesc.

Prin lansarea Organizației Oamenilor de Afaceri, AUR își propune să devină un partener de încredere pentru oamenii de afaceri din România. AUR invită toți antreprenorii să se alăture acestui demers și să contribuie la construirea unui mediu de afaceri puternic şi competitiv”, a conchis liderul formațiunii.

Evenimentul a fost anunțat și de Vicențiu Mocanu

De asemenea, evenimentul a fost anunțat și de Vicențiu Mocanu. Acesta este un important om de afaceri, care și-a anunțat intrarea în politică la sfârșitul lunii noiembrie.

„Cu entuziasm vă anunț lansarea Organizației Oamenilor de Afaceri din cadrul Alianței pentru Unirea Românilor. În calitate de vicepreședinte, mă angajez să susțin mediul de afaceri românesc și să promovez politici favorabile investițiilor și inovației. Evenimentul are loc pe 15 decembrie 2023, la Sala Unirii din Parlamentul României, începând cu ora 11:00. Invităm toți antreprenorii interesați să se alăture acestei inițiative pentru facilitarea unui mediu de afaceri puternic și competitiv”, a scris Vicențiu Mocanu pe Facebook.

Anterior, acesta și-a anunțat și candidatura la primăria Râmnicu Vâlcea. O susținere puternică a venit din partea soției lui, artista Cristina Spătar.