Mihai Gâdea, prezentatorul tv de la Antena3, va oferi telespectatorilor români un interviu de excepție cu Clarissa Ward, desemnată jurnalistului anului din întreaga lume. Mihai Gâdea revine pe micile ecrane cu un dialog cu un reporter profesionist, recunoscut pentru talentul și inteligența sa în presa internațională.

„Nu mai ai răbdare? Sinteza vine tare!”, sunt cuvintele moderatorului tv.

Clarissa Ward, reporterul care vorbește cu cei mai importanți oameni din lume

Clarissa Ward este o jurnalistă tv de origine britanic-americană, actuala șefă a corespondenţilor internaţionali ai CNN. Cariera sa în jurnalism a început în 2002 ca stagiar la biroul CNN din Moscova, Rusia. Aceasta are sediul în diverse orașe importante ale lumii, precum: Bagdad, Beijing, Beirut, Moscova, New York și Londra. Clarissa Ward vorbește fluent franceză, italiană, rusă, arabă, spaniolă și mandarină de bază. A absolvit cu distincție Universitatea Yale, iar în 2013 a primit titlul de doctor onorific în litere de la Middlebury College din Vermont, potrivit CNN.

Luni seara, ea îi va oferi un interviu în exclusivitate lui Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

CNN Digital Expansion 2018, Clarissa Ward

Sinteza Zilei

Emisiunea Sinteza Zilei este moderată de prezentatorul tv Mihai Gâdea și a fost mereu apreciată de telespectatori, drept urmare, este difuzată pe micile ecrane de peste un deceniu. În noiembrie, Sinteza Zilei a aniversat 16 de ani, iar diverse personalități publice i-au transmis mesaje emoționante moderatului tv.

„Este o zi specială, o dublă aniversare. La mulţi ani, Mihai! Şi la mulţi ani pentru aniversarea a 16 ani de emisiune. Felicitări ţie şi echipei tale!”, a spus Nadia Comăneci.

„Felicitări! Sunt alături de voi pentru că întotdeauna veniţi cu cele mai proaspete ştiri de breaking news”, a spus Loredana Groza.

„16 ani să fie doar începutul luptei pe care ai declanşat-o pentru aflarea adevărului”, a spus Romică Țociu.

„La mulţi ani, Mihai! Să ai mulţi ani fericiţi, să te bucuri de cei dragi şi să ne înveţi mult timp de acum încolo cum se poartă un costum”, a spus Dani Oțil și Răzvan Simion.