Mihai Gâdea zguduie scena politică: Nu am să las această mizerie așa. Mă întorc!

Reacția lui Mihai Gâdea a venit după ce ziaristul Sorin Roşca Stănescu a susținut că un ONG condus de Radu Tudor a primit mai mult de 2 milioane de euro pentru a promova vaccinarea anti-COVID, în ciuda faptului că România are una dintre cele mai mici rate de imunizare din UE.

Astfel, un contract în valoare de 11.671.000 de lei a fost atribuit în decembrie 2020 unui ONG condus de Radu Tudor, potrivit informațiilor susținute de Sorin Roşca Stănescu.

S-a scris și că ONG-ul condus de el are un contract de peste 2 milioane de euro cu statul român

Mai mult, despre Radu Tudor s-a spus de mai multe ori că este și „acoperit” în presă, deoarece ONG-ul condus de el are un contract de peste 2 milioane de euro cu statul român. Contractul respectiv se derulează pe o perioadă de peste 2 ani și se ocupa de strategia si managementul comunicarii pentru Secretariatul General al Guvernului.

În acest context, există documentele oficiale care arată că această sumă de bani este destinată elaborării de către ONG-ul Eurocomunicare a strategiei de imagine a Guvernului.

Reacția lui Mihai Gâdea

În urma informațiilor respective, Mihai Gâdea a ținut să sublinieze că Radu Tudor este „fratele” lui, iar cine îl atacă pe el, îi atacă și familia.

De asemenea, Mihai Gâdea a scris și că Radu Tudor este „un om onest și credincios”. Din acest motiv, scrie Gâdea, nu va lăsa „această mizerie” nerezolvată.

„Radu este fratele meu! Cine îl atacă pe Radu îmi atacă familia. Radu este un om onest și credincios. Am încredere în Radu! Nu am să las această mizerie așa… Mă întorc”, a scris Mihai Gâdea pe pagina sa de socializare.

Postarea respectivă este însoțită și de o fotografie care îi înfățișează pe cei doi împreună.