Acum mai bine de o săptămână, Deea Maxer a avut prima apariție publică după divorțul de Dinu Maxer. Aceasta a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTV și a acceptat provocarea „Sosurile picante”.

Dinu Maxer l-a tras la răspundere pe Cătălin Măruță

Deea Maxer a răspuns la mai multe întrebări despre divorțul de Dinu Maxer și despre cum a fost căsnicia lor. Când a început să-i enumere defectele fostului ei soț, aceasta a spus că era „violent verbal și irascibil”, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe Dinu Maxer. Ca atare, vedeta l-a tras la răspundere pe Cătălin Măruță pentru felul în care fosta lui parteneră de viață a fost intervievată.

„Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forțate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă…

De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărțirii, aceasta e o manipulare”, a spus el pentru Cancan.

„Am vorbit după cu Cătălin. A zis ca nu asta i-a fost intenția. Eu atât pot spune, nu aceasta e imaginea mea reală”, a adăugat Dinu Maxer.

Ce a spus Deea Maxer despre fostul ei soț

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Deea Maxer a dezvăluit motivul pentru care ea și Dinu Maxer au divorțat. Aceasta a spus că el devenise irascibil, violent verbal și nu mai avea grijă de el.

„La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el.

Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț. Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante”, a spus ea.

„Nu pot să spun că au fost ani cu probleme, dar au intervenit tot felul de lucruri în ultimii ani, care ne-au dus în pragul să luăm această decizie. Nu regret absolut nimic. A fost un șoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri pe azi, a fost o chestie gândită, calculată, încercând să reparăm și când și Dinu s-a convins de faptul că nu funcționăm, na, am luat decizia.

Dar există viață după divorț și vreau să zic că nu am divorțat de Dinu pentru că cineva a înșelat pe altcineva, nu a existat așa ceva, ci doi oameni care și-au schimbat principiile de viață”, a continuat ea.