Probleme de sănătate pentru celebrul antrenor român Mircea Lucescu!

Antrenorul a lipsit de pe bancă la ultimele patru meciuri ale lui Dinamo Kiev

Tehnicianul român a lipsit de pe bancă la toate cele trei meciuri jucate în campionat de Dinamo Kiev şi de la amicalul cu Fenerbahce, de la Istanbul.

După meciul de miercuri împotriva celor de la FC Minai, în urma căruia campioana Ucrainei a devenit lider al campionatului, secundul lui Mircea Lucescu, Emil Caras, a oferit detalii despre starea de sănătate a antrenorului.

“Mister este mai bine pe zi ce trece. Ieri, a vizitat centrul de antrenament, a ţinut şi şedinţă tactică şi o analiză video. Apoi s-a întors la spital.

El a fost astăzi (miercuri – n.red.) la meci (în lojă – n.red.). Sperăm că mâine după-amiază va fi externat şi ni se va alătura”, a spus secundul lui Lucescu de la Dinamo Kiev, potrivit football24.ua.

Ce probleme de sănătate a avut, mai exact, Mircea Lucescu?

În ultima perioadă, Mircea Lucescu a fost lovit de mai multe probleme de sănătate. Mai întâi, antrenorul român în vârstă de 76 de ani a acuzat o stare gripală, apoi a fost supus, săptămâna trecută, la Kiev, unei operaţii pentru îndepărtarea unui chist, scrie News.ro.

Sâmbătă, pe 14 august, Dinamo Kiev face deplasarea la Milano, unde va evolua într-un meci amical împotriva campioanei Italiei, Inter Milano. Deocamdată nu se ştie dacă Mircea Lucescu va putea merge sau nu alături de echipa sa în Italia.

Miercuri, 11 august, Dinamo Kiev a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa FC Minai, într-un meci restanţă din etapa I a campionatului ucrainean de fotbal.

După acest rezultat, Dinamo Kiev a trecut pe primul loc în clasament, cu nouă puncte din trei jocuri. Doar Desna a mai câştigat toate meciurile şi este pe locul 2. Vorskla Poltava şi Dnipro-1 sunt pe locurile 3-4, cu câte şapte puncte.

Şahtior, principala rivală la titlu a echipei lui Lucescu, ocupă locul 7, cu şase puncte. Minai este pe locul 10, cu trei puncte.

Sursa foto: Dreamstime