Oana Roman, din nou la doctor cu mama sa. Cum se simte Mioara Roman? Tratamentul i-a fost schimbat

Mama Oanei Roman nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă, motiv pentru care fiicele ei au decis să mergă cu aceasta la doctor. În urma analizelor efectuate, medicii au descoperit care este adevărata problemă și i-au prescris un alt tratament Mioarei Roman.

Oana Roman și-a ținut la curent fanii în ceea ce privește starea de sănătate a memei sale și se arată optimistă cu privire la viitorul acesteie. Vedeta a postat pe Instragram mai multe poze cu mama sa, dar și cu sora sa, Catinca Roman.

Alături de poze, vedeta a lăsat și un mesaj în care spune că mama sa a făcut multe consultații în ultima vreme și că este monitorizată și supravegheată permanent.

”Gata, merg iar cu mama la doctor, la încă un consult, o aștept pe Catinca să vină și ea. Ea este bine, monitorizată și supravegheată permanant. Dar vom merge la încă un consult din seria multelor consultații pe care le-am făcut în ultima vreme.”, spune aceasta.

Tratamentul mamei sale a fost schimbat

Oana Roman a mai spus că tratamentul mamei sale a fost schimbat foarte mult și că speră ca acesta să fie la zi.

”Sper, ca într-un final, tot tratamentul să fie la zi, pentru că i-au schimbat foarte mult din tratament. Vom vedea ce o fi”, a spus aceasta pe Instagram.

În urmă cu câteva zile, vedeta a vorbit, tot pe Instagra, despre tratamentul mamei sale, subliniind că speră că de acum în colo lucrurile vor fi mai bune.

„Are un nou tratament, un nou diagnostic, am credința că de acum încolo lucrurile vor fi din ce în ce mai bune, că o vor ajuta.

În urma ultimului RMN pe care l-a făcut doctorii au putut vedea mult mai bine anumite lucruri și i-au prescis un tratament, a renunțat la altele pe care le lua înainte’, a spus Oana Roman pe InstaStory, în urmă cu câteva zile.

Sursa foto: Facebook, Oana Roman