Legea permite deducerea acestor cheltuieli, chiar dacă proiectul de cercetare nu conduce la apariţia unui produs nou. Ministerul Educaţie lucrează la crearea unui corp de experţi care să decidă care proiecte intră în categoria cercetare-dezvoltare. Orice tip de contribuabil poate aplica pentru această facilitate.

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL: Datele noastre sunt din ce mai supuse hackingului!

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL Tehnologie și Inovație în economia românească: "Companiile vorbesc despre cloud şi dispozitive interconectate, dar oamenii nu ştiu nici să folosească Excelul"

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL: Legea securitătii cibernetice sper să mergă către Parlament în 2 săptămâni!

Marius Bostan: “Lanțul în industria IT este prea lung”

Ionuț Budișteanu, la Conferința Capital: Sunt foarte mulți IT-iști în România, dar sunt folosiți de corporații. Noi exportăm pentru alții

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL: "Ţara asta nu e a unora care dezbat la televizor, ci a celor care muncesc să aducă valoare"

Dragoş Şeuleanu, director executiv Măgurele High Tech Cluster: "Doar 50% din forţa de muncă de care avem nevoie o găsim în România"

Mulțumim partenerilor care ne-au ajutat la organizarea evenimentului: Universitatea Romano-Americana, Carrefour, Cris-Tim, ExxonMobil, Transfond, Teamnet, OMV Petrom si Chimcomplex.