"Cred că în următorii 10 ani copiii noştri nu vor mai trebui dea examen de conducere. Dar întrebarea este dacă maşina autonomă rezolvă o problemă gravă, pentru care oamenii să fie dispuşi să plătească? Am construit o fabrică unde am construit un avion fără pilot şi sperăm că va fi folosi în cadastru, controlul migraţiei, paza frontierelor, aducând costuri scăzute şi risc mai mic pentru oameni. Domeniul aviaţiei este unul cu risc. Ipoteza mea este că în următorii cinci ani vom deţine sau vom folosi produse rezultate prin utilizarea avioanelor fără pilot. Acum se folosesc imagini din satelit, precum GPS şi Google maps", a declarat Bogdan Nedelcu, Head of Medical and Strategic Projects Teamnet, în cadrul conferinței CAPITAL

 

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL: Datele noastre sunt din ce mai supuse hackingului!

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL Tehnologie și Inovație în economia românească: "Companiile vorbesc despre cloud şi dispozitive interconectate, dar oamenii nu ştiu nici să folosească Excelul"

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL: Legea securitătii cibernetice sper să mergă către Parlament în 2 săptămâni!

Marius Bostan: “Lanțul în industria IT este prea lung”

Ionuț Budișteanu, la Conferința Capital: Sunt foarte mulți IT-iști în România, dar sunt folosiți de corporații. Noi exportăm pentru alții

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL: "Ţara asta nu e a unora care dezbat la televizor, ci a celor care muncesc să aducă valoare"

Dragoş Şeuleanu, director executiv Măgurele High Tech Cluster: "Doar 50% din forţa de muncă de care avem nevoie o găsim în România"

John Knapp, director general ExxonMobil, la conferința CAPITAL: Forăm la 1.000 de metri adâncime în Marea Neagră

Andreea Mitiriţă, PWC România, la Conferința CAPITAL: "Există o facilitate fiscală care permite reducerea bazei impozabile cu 50% pentru proiecte de cercetare"

Mulțumim partenerilor care ne-au ajutat la organizarea evenimentului: Universitatea Romano-Americana, Carrefour, Cris-Tim, ExxonMobil, Transfond, Teamnet, OMV Petrom si Chimcomplex.