Doar 50% din forţa de muncă de care avem nevoie o găsim în România, de aceea am început să formăm noi oameni. Nu avem fizicieni şi ingineri pentru mentenanţă. Ne frământă riscul ca o asemenea investiţie să nu fie fructificată de ţara noastră. Sunt români care se întorc din America să lucreze aici.

Nu trebuie să ratăm această ocazie. Vrem să dezvoltăm aşa numita Vale a Laserului, ca să dezvoltăm şi zona, ca să nu fim un Porsche în plin deşert. Am înfiinţat recent Măgurele Science Park, un incubator de afaceri. Nu o să câştigăm din brevete, dar vrem să investim în proiecte care să ducă la un transfer de cunoaştere.

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL: Datele noastre sunt din ce mai supuse hackingului!

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL Tehnologie și Inovație în economia românească: "Companiile vorbesc despre cloud şi dispozitive interconectate, dar oamenii nu ştiu nici să folosească Excelul"

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL: Legea securitătii cibernetice sper să mergă către Parlament în 2 săptămâni!

Marius Bostan: “Lanțul în industria IT este prea lung”

Ionuț Budișteanu, la Conferința Capital: Sunt foarte mulți IT-iști în România, dar sunt folosiți de corporații. Noi exportăm pentru alții

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL: "Ţara asta nu e a unora care dezbat la televizor, ci a celor care muncesc să aducă valoare"

Mulțumim partenerilor care ne-au ajutat la organizarea evenimentului: Universitatea Romano-Americana, Carrefour, Cris-Tim, ExxonMobil, Transfond, Teamnet, OMV Petrom si Chimcomplex