Potrivit acestuia, Exxon Mobil investește în cercetare și în tehnoogii inovative 1 miliard de dolari pe an.

„Dacă te uiţi în anul 2000 cantitatea de petrol extras din ape de mare adâncime era aproape zero. Astăzi reprezintă 5% din producţia globală. Şi are cea mai mare creştere din industria de exploatare a petrolului”, a declarat oficialul companiei.

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL: Datele noastre sunt din ce mai supuse hackingului!

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL Tehnologie și Inovație în economia românească: "Companiile vorbesc despre cloud şi dispozitive interconectate, dar oamenii nu ştiu nici să folosească Excelul"

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL: Legea securitătii cibernetice sper să mergă către Parlament în 2 săptămâni!

Marius Bostan: “Lanțul în industria IT este prea lung”

Ionuț Budișteanu, la Conferința Capital: Sunt foarte mulți IT-iști în România, dar sunt folosiți de corporații. Noi exportăm pentru alții

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL: "Ţara asta nu e a unora care dezbat la televizor, ci a celor care muncesc să aducă valoare"

Mulțumim partenerilor care ne-au ajutat la organizarea evenimentului: Universitatea Romano-Americana, Carrefour, Cris-Tim, ExxonMobil, Transfond, Teamnet, OMV Petrom si Chimcomplex.