America stă pe un butoi de pulbere! Ameninţare fără precedent în 2024: „Va fi sfârşitul”

Într-un interviu oferit pentru postul MSNBC, fostul secretar de stat al Statelor Unite ale Americii (SUA), Hillary Clinton, este de părere că Donald Trump se pregătește pentru a candida la alegerile prezidențiale din 2024.

„Dacă aş fi parior, aş spune că Trump va candida din nou. Dacă nu va fi făcut responsabil şi reuşeşte s-o facă din nou, cred că acesta va fi sfârşitul democraţiei noastre” a declarat Hilary Clinton.

Contracandidata lui Donald Trump la alegerile din 2016 a mai spus că a-i permite lui Donald Trump să preia din nou frâiele puterii ar fi un dezastru fără precedent pentru Statele Unite.

„Este un punct de cotitură. Dacă el sau cineva de felul lui va mai fi vreodată ales preşedinte, nu ne vom mai recunoaşte ţara”, a avertizat ea.

De asemenea, aceasta a mai spus că se simte îngrozitor pentru că nu a putut să îl țină pe Donald Trump departe de Casa Albă.

„Toţi au văzut cu ochii lor ce fel de lider este. Dar, este evident, sunt oameni cărora le-a plăcut ce au văzut „, a spus ea.

Hilary Clinton îi avertizează pe alegători să nu îl subestimeze pe Donald Trump în 2024 și spune că americanii ”au ieşit şi au votat pentru el. Şi el încearcă să aranjeze lucrurile astfel încât aceasta să se întâmple din nou”.

Donald Trump dă lovitura în mediul online

Trump Media & Technology Group, compania care va da naştere viitoarei reţele sociale a fostului preşedinte american, dar și societatea cu care urmează să fuzioneze pentru a intra pe bursă, au transmis la începutul lunii decembrie că un grup de investitori instituţionali s-au angajat să contribuie cu un miliard de dolari.

Astfel, suma respectivă s-ar adăuga celor 293 de milioane de dolari deja recuperaţi de SPAC (n. red. „Special Purpose Acquisitions Company) Digital World Acquisition Corp”) când a ajuns pe Wall Street în luna septembrie, conform informațiilor transmise de afp.com

Eliminând taxele de tranzacţie, Trump Media & Technology Group ar trebui să recupereze 1,25 miliarde de dolari pentru a finanţa lansarea reţelei sociale a fostului lider de la Casa Albă, este scris într-un comunicat. Totuși, cele două companii nu au precizat cine sunt investitorii care s-au angajat să aducă fondurile.

Donald Trump anunţase la sfârşitul lunii octombrie că societatea pentru a susţine viitoarea reţea socială va fuziona cu Digital World Acquisition Corp, o companie de achiziţii cu scop specific. Acest instrument financiar la modă este ca o „cutie goală” care strânge fonduri pe bursă prin angajamentul de a se apropia în următoarele luni de o companie promiţătoare, permiţându-i astfel acesteia din urmă să intre pe Wall Street fără procesul tradiţional.

Intitulată Truth Social, viitoarea platformă a fost prezentată de fostul preşedinte ca o alternativă la Facebook, Twitter şi YouTube unde a fost blocat pentru că i-a incitat pe partizanii săi la violenţă înainte de asaltul asupra Capitoliului de la Washington, din ziua de 6 ianuarie. Disponibilă în prezent în precomandă pe App Store, aceasta ar trebui să fie lansată în primul trimestru al anului 2022.